Guess what, I´m not a robot.

För ovanlighetens skull så har jag stressat som en idiot idag med.
Först och främst jobb. Där det också är stressigt, vi har massor att göra och alla maskiner ska gå hela tiden och att stressa runt knivar är ingen jättehit. Egen erfarenhet, tyvärr. Fast har inte skurit mig på den här sidan semestern än iaf! Yej.
Hur som helst så slutade jag jobba vid 3 och åkte till sjukhuset och provade ut en massa avlastningsskydd till armarna (har tennis och golfarmbåge i båda armarna om jag nu inte sagt det redan, är otroligt virrig just nu).
Fick tre att ha på dagen och två på natten. Hmpf, jag som knappt kan sova när lakanet är lite knöligt hur ska jag kunna sova med inlindade typ raka armar? Det återstår att se. Jag börjar nog imorn ;)
När jag var klar på sjukan åkte jag direkt till höbonde och hämtade hö (hade varit duktig och tagit med mig släpet till jobbet). Blev 909 kg exakt. Kanske lite tungt åt stackers vagnen men det gick.
Nästa anhalt var stallet.
Mocka, fixa vatten, mat, lasta upp hö, hämta hästar, fixa hästar, rida hästar, packa hö, linda hästarns ben, ge hästar kvällsmat, lämna släp, packa ridstövlarna jag sålt, skicka ridstövlarna jag sålt, ÅKA HEM!
Väl hemma stod maten på bordet, nästan iaf. Den var klar och det var dukat. Älsket hade fixat han.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0