Gnällbloggen

Ibland har jag ont i magen, så sitter det i nån timme sen blir det bra igen. Nu har jag helt förbannat ont i magen och det vill inte ge sig! Vilken gnällblogg det här  har blivit. Kanske ska lägga upp dagens gnäll, dagens ont osv?
Fan också... Jag tänker äta chips. Det är en universalmedicin. Bra mot allt =) Fast ska försöka äta lite mat först...Det skulle nog vara bra. Chips är nog egentligen inte så bra, spec inte mot magont.
Idag har ju Jessica tränat Helge. Jag kollade kameran. Inget batteri, tog med laddaren till stallet, lät både kamera och laddare ligga kvar i bilen medan jag gjorde stall och fixade Helge så inga bilder där inte. Smart!
Tog några jättedåliga med telefonen så de fick duga för den här gången.
Jessica tyckte iaf att han var piggare idag och "släppte" tidigare än han brukar. Det tar sig. Jag tyckte också det såg bra ut. Snart är de nog redo för en ordentlig träning för Göran Lilje(stam, gren, quist?) vahannuheter. Något skoj att se fram emot!
Lite bilder:
Nu ska jag äta lite carbonara som älskling har lagat sen blir det projekt färga håret. Är duktigt less på det och det har bara gått lite mer än en vecka =P


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0