Förbannad och på rosa moln.

Kan börja med att säga att jag är mer än lovligt trött oansvarsfulla fjortisar som inte respekterar annat folks tid. Jag är väl för fan ingen jävla hemmafru som har all tid i världen att vänta på folk hit och dit. Med heltidsjobb och två hästar måste man planera sin tid ordentligt för att allt ska funka på ett bra sätt och när något/någon förstör allt det blir jag så less! Därför är det slut med det. Två har fått chansen.
Det blir ingen tredje.
. Färdig-gnällt och till rosa moln delen =)
Red Helge i skogen idag och det gick superbra! Gjorde lite halter och övergångar i början då han var lite springig och jättepigg. Så galopperade vi upp för en backe efter en RIKTIGT bra fattning. Bästa någonsin på Helge och vilken galopp sen! Vi var uppe för backen på typ 4 språng, lugna stora språng, inget rus =). Sen en backe till i andra galoppen och efter det travade jag en hel del och han var sååå fin! Avspänd, fin i munnen, låg form och i total balans. Dessutom kändes hans trav större och luftigare än nånsin. Jag har visserligen inte ridit honom ordentligt på en vecka men hans steg kändes verkligen enormt, vilket det iofs också är.
Så tack för ridturen Jessica! Det var nog ditt jobb igår som gjorde att han var så fin idag.
Rosa moln och en duktig Helge.


Kommentarer
Jessica

Vad glad jag blir! Kul att han kändes så bra! =)

2010-08-09 @ 20:59:31
URL: http://dromdansaren.blogg.se/
mallan

tack och tack:)hon är ju bara 4 så mycke jobb kvar än men de är bara att köra på;)vilken tur då att jag kommit på att det finns nått som kallas internet där man kan hålla kontakten med folk och samla alla sina hästgrejer på ett och samma ställe..helt genialiskt,varför har ingen sagt det tidigare hahahaha..vill du inte hoppa/rida dressyren själv?kul att han börjar bli så igång efter alla turer!

ja i januari kommer det en sån där skrikande illbatting som jag ska tvinga att börja rida:)

det verkar som att vi packar in oss i bilen alla 3 och kommer:)

2010-08-10 @ 08:47:13
URL: http://fredriksbergsagnes.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0