Allt om idag..

Efter en lång dag är jag hemma hos mamma och pappa och varvar ner lite. Egentligen har jag inte gjort så jättemycket men tiden har runnit iväg ändå.

Jag vaknade före klockan vid halv nio, åt lite frukost, sprang med hunden i skogen, åkte till stallet och mockade, hem och diskade, vidare till Mora för att köpa betfor samt sola, hem igen så la jag mig i sängen och läste Lipstick Djungle, somnade lite, åt mat, stall igen, fixade hö, vatten inne och vatten till hagarna, red Grande, tog in hästarna, hem, dusch, hit, äta och så hamnade jag här.

Ridningen gick helt okej. Jag tror jag hade lite för höga krav efter gårdagens ridning. Det dög liksom inte att det gick lika bra som igår utan jag ville att det skulle gå ett steg till. Ännu bättre. Direkt. Men man kan väl inte kräva det varken av honom eller mig egentligen, eftersom vi båda är rätt ringrostiga med varandra.

Hur som helst så red jag i skogen (hur underbart är det inte att snön är borta!) och tränade galoppfattningar, tempoväxlingar, att han ska bli kvickare att ta både förhållningar och drivning och att han INTE ska försöka svänga hemåt och studsa som en tok när han inte får det =)
Efter en miljon avsaktningar och fattningar började han lyssna riktigt bra på mig och på slutet fick jag till en väldigt bra samlad galopp.




Innan ridningen fixade jag lite bland mina saker och ska slänga ut lite på Blocket eftersom jag ändå aldrig använder det. Onödigt att det ligger och tar plats. Hur lyckas man samla på sig så mycket saker?
Tänk vad mycket hästsaker och ridkläder jag köpt under dessa nästan 20 år jag ridit.

Helge verkar fortfarande okej i benet men igår när jag lindade om zinkabandet hade han en stor knöl på insidan av kotan? Antingen luras ögat av att han är rakad på det benet eller så är det något som inte stämmer.
Han är inte ett dugg halt iaf och så här ser det ut.






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0