Ridsällskap, promenad och träning.

Igår kom Camilla ut med Heidi igen så red vi ut i skogen tillsammans. Vi tog en lite längre tur den här gången och det var så mysigt och roligt. Helge accepterar Heidi och blir inte stressad av att hon är med. Varken när han är framför eller bakom. Vi red förbi Lintjärn och galopperade ganska länge på väg hem. Glada hästar och glada ryttare.
Formmässigt kunde Helge slappnat av lite mer och kanske varit lite mer lättreglerad i galoppen men annars var han fin. Får hålla lite högre tempo när Heidi är med, ett tempo vi ska hålla jämt egentligen, så han är inte riktigt van att slappna av och bara rulla på i det utan han måste såklart ha koll på allt =P
 
Då han gått tre pass på raken nu så fick han promenera 45 min idag på grusväg. Imorgon får han vila helt för jag ska tatuera mig innan jobbet. Bara göra klart en som redan är påbörjad, inga fler. Det får nog räcka nu haha. Ev.
 
 
 
Tränade cross-fit med jobbet igår. Vi har det två ggr i veckan på gymmet på jobbet som vi får kompa ut och vara med på om det är lugnt (när vi jobbar kväll). Igår körde vi så galet mycket ben så jag skakade när vi var klara. Träningsvärken jag kommer ha imorgon alltså. Den har redan börjat men imorgon kommer det att vara mycket värre =)
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0