Haha bra bild va? Det är iaf marie-louise ...

foto0366 (MMS)

Haha bra bild va? Det är iaf marie-louise och Helge. Tog kort på kameran med telefonen :) I alla fall så hoppade dom idag och det gick bra. Helge var lite seg med gjorde det han skulle ändå och marie-louise tyckte det kändes bättre nu än sist. Andreas filmade men den värdelösa filmkameran ville visst inte så det blev ingen film. Det har hänt förr med. Den filmar bara när den vill. Dags för en ny! Monica skulle jag ha lektion för när hon red Grande men precis när vi skulle ut började det åska så vi hoppade det. Blev alltså en tidig kväll. Underbar hade lagat god Tacopaj så nu ligger jag på soffan och är jättemätt. Ska duscha nu sen sova. ZzzZzz

Nyduschad och trött häst. Jag red en sväng...

foto0363 (MMS)

Nyduschad och trött häst. Jag red en sväng i skogen och tränade på övergångar och att få honom lugn när jag sitter i traven. Han tror bara att vi ska galoppera då. Det var duktigt jobbigt men gick skapligt. Förutom stall så har jag fixat lite med transporten idag och jobbat. Har inte hunnit så mycket mer men nu tänkte jag träna lite mage innan vi ska äta.

Grande gör det han gillar bäst :) Båda fic...

foto0360 (MMS)

Grande gör det han gillar bäst :) Båda fick vila idag. Blev ju rätt hårt igår och så har jag byggt ny beteshage idag vilket tog sin tid. Det var varmt och jag blev sönderbiten totalt innan allt var klart men nu har de gräs att äta. Apropå det har jag bokat hö idag. 30 balar, typ 7 ton. Alltid lika kul att hämta och lasta. Not. Nu är det god natt. Har varit ute och sprungit nästan en timme så vi somnar nog gott :)

Tävling!

Nu har jag kommit hem från stallet. Blev e...

foto0354 (MMS)

Nu har jag kommit hem från stallet. Blev en rejäl tur med mycket galopp som sagt. Imorn får det bli lugnt för båda tokstållarna. Jag ser inte fram emot en veckas jobb igen. Har ju haft det så bra nu några lediga dagar. Skönt att vi fick fint väder idag iaf. Bad blev det, dock bara i och upp igen för det var så Jävla kallt. Lyckades bränna mig också. Orutinerat. Har inget internet nu i typ..flera veckor så får väl se hur det blir med uppdatering här. Ciao

Är ute och rider med Marie-louise. Alla är...

foto0358 (MMS)

Är ute och rider med Marie-louise. Alla är jättetrötta men nöjda. Vi har galopptränat och båda hästarna var jättepigga. Kul!

Blir en slappdag vid poolen idag. Snart ko...

foto0353 (MMS)

Blir en slappdag vid poolen idag. Snart kommer det pizza och om några timmar är det dags för stall. Perfekt söndag.

Ett dressyrpass senare.

Dressyrpasset på Helge gick faktiskt ganska bra. Första tio minutrarna (efter vi värmt upp) när vi travade fick jag bara försöka få honom ta mina förhållningar. Han skulle bara spring fort och hela tiden. Gjorde massor av halter och tillslut fattade han att han inte skulle rusa på som nåt ånglok och tog det lite lugnare.

Det gick riktigt bra att sitta i traven idag. Jag fick kämpa som en idiot för att hålla mig nere i sadeln hela tiden och inte skumpa men det gick faktiskt. Red på en åttvolt och försökte mest hålla honom lugn när vi bytte varv.
I vänster varv i traven har han lite svårare att ställa och böja sig så jag fick sakta av till skritt och börja om många gånger. Han sköt ut bogen till höger, bet tag i bettet och bara sprang men när vi fixat det bra i skritt gjorde vi det helt okej i traven också. Tror mycket ligger i att han inte tar innerskänkeln.
Gjorde några galoppfattningar som var helt okej med men vänster var det lite svårare i. Samma fel som i traven. Han tog inte innerskänkeln så jag fick skritta nåt varv på volten, sen trava och när han tog innern i trav gick det bra att fatta galopp med.

Det krävs mycket mer dressyrarbete på honom och nu känner jag att jag fått honom så pass stark att han klarar det.
Jag har ju mest ridit rakt fram i skogen för att han ska bli starkare, muskla på sig lite och bara tänka framåt hela tiden men nu är det dags.
Imorn ska jag och Marie-Louise dock ut och galoppera i skogen =)



Snart kommer älsket hem från Hälsingland och ikväll ska vi till Orsa på kalajs.
Var på en fest i Sollerön typ 5 min igår också men njä, fest fick bli idag ist.



Helge är strax redo för ett dressyrpass me...

foto0351 (MMS)

Helge är strax redo för ett dressyrpass men jag är supertrött! Får se hur det går.

Glad midsommar!

Midsommar och grått ute. Som vanligt =) Igår som det var så jäkla fint väder. Det är väl typiskt.
Ja, ja. Jag har plockat blommor och tagit på midsommarklänningen iallafall.

Glad midsommar på er.

Shopping, sol och bad.

Som jag skrev tidigare har jag varit hos sjukgymnasten samt sprungit lite på stan idag.
Sjukgymnasten sa att en läkare ska kolla min armbåge så det blev ingen akupunktur eller något annat smärtsamt idag så det var lättande.
Efter det kollade jag i nästan alla Moras affärer. Hittade en klänning att ha på lördag på HM, skor, också till lördag + lite när som helst, de kan nog passa till mycket. Så köpte jag hårspray, ett läppglans, en bh och ett halsband plus 3 säckar havre, en Kraft grund och flugspray till hästarna.

När jag kom hem till mamma och pappa la jag mig på gräsmattan en sväng och solade men det blev så varmt så jag och mamma åkte till moster och badade i poolen ist. Jag kom faktiskt i! Det var 19 grader på ytan, alltså sjukt kallt! Jag hoppade ,i simmade nån meter och flög upp igen. Men nu är premiärdoppet avklarat, äntligen!

Det kommer finbesök från Eskilstuna hit idag så jag ska äta lite tacos med dem innan det är dags för stall.
Idag ska M rida Grande och jag ska tömköra Helge. Vi ska ut och klättra i skogen så då tycker jag det passar perfekt att tömköra. Han får gå utan nåt på ryggen och jag får motion.





Till sist till den anonyme kommenteraren:
För det första är det inte jag som rider =) Och för det andra rider hon hästen jättebra, mjukt och okomplicerat så jag är supernöjd med hur hon rider min häst.
Har inget negativt att säga om det alls.

Det är riktigt varmt idag! Kanske årets fö...

foto0345 (MMS)

Det är riktigt varmt idag! Kanske årets första dopp? Fusk med pool dock men alltid något.

Ska till sjukgymnasten en sväng nu sen gör...

foto0343 (MMS)

Ska till sjukgymnasten en sväng nu sen göra "stan". Behöver lite småsaker inför helgen och så ska det köpas hästfoder. Solen skiner, blå himmel och det är redan jättevarmt. Hoppas det håller i sig iaf tills imorn.

Kumbelnäs.

Gah!
Har skrivit en hel del på Helges presentation nu men tog en paus. En massa bilder från första tiden med honom ligger på en annan hårddisk så jag fortsätter imorn istället tror jag.
Dock finns en hel del bilder på den här hårddisken också så jag slänger upp ett par =)





Underbart vackra Kumbelnäs. På fredag blir det midsommarfirande här som alla tidigare år och det är så otroligt fint. De här tre bilderna är alla härifrån (är hemma hos mamma och pappa nu). Finare by finns inte.

Mot midsommar.

Jag är LEDIG!!!
SOM
jag längtat efter den här ledigheten. Jag gick runt som en barnunge sista timmarna på jobbet och kollade på klockan hela tiden. Vilket naturligtvis gjorde att den gick ännu saktare.

Efter jobbet la jag mig i soffan en kortis men tog mig i kragen och stack ut och sprang i skogen i stället.
Bra val!
Det var jätteskönt och jag sprang hela tiden, en halvtimme i sträck. Det känns hemskt bra för att vara mig. Dessutom hittade jag en bra ny ridväg.
Blev lite trött när jag kom hem igen så jag somnade på sängen 20 min sen ringde klockan och det var dags att åka till stallet.

Fixade stallet (vad fort det går nu när hästarna är ute så länge på dagarna) och sen stack jag och Sara ut i skogen. Vi tog min nyfunna väg =) Helge gick RIKTIGT bra. Jag hade dressyrsadeln och novabettet på honom och tränade på att försöka ha kvar stödet på tygeln i övergångar och tempoväxlingar, vilket gick jättebra. Han var  duktig och traven funkar så bra nu. Han orkar inte bära sig ordentligt i galopp så det blev att stå i lättsits och låta honom rulla på bara. Det får ta den tid det tar att få honom starkare, jag har ingen brådska. Har jag väntat på att få rida honom överhuvudtaget i över ett år så kan jag vänta på allt.

Kanske borde göra en presentation om Helge också förresten. Kom på att jag bara gjort om Grande än så länge.
Helge har ju en ganska speciell bakgrund, minst sagt. Ska försöka skriva ihop något ikväll. Det är en skapligt lång historia nämligen..


<3

Jag är hurtbulle. Går sista biten hem från...

foto0339 (MMS)

Jag är hurtbulle. Går sista biten hem från en 30 minuters springtur i skogen. Det är väldigt varmt och skönt ute så tror nästan jag ska ligga ute och sola lite innan jag ska till stallet.

Haha det sjuka är att det faktiskt var got...

foto0337 (MMS)

Haha det sjuka är att det faktiskt var gott :)

Film på hoppträning.

Här kommer filmen från Helges två hoppträningar han gjort i sitt liv.
De är så duktiga men håller fortfarande på att lära känna varandra och hitta varandra.
Helge är ju väldigt orutinerad när det gäller hoppning men de kommer. Det vi vill just nu är att de ska kunna rulla på helt okomplicerat i galopp, Marie-Louise bara står och hänger med och låter honom hitta hindret själv.
Han tycker det är lite svårt och kommer lite fel ibland men det reder sig med mer rutin.
Jag tycker faktiskt han är jävligt duktig rent ut sagt för att bara ha hoppat såhär lite.


Vi står här på stranden min vän...



Saknar min prupp =(

Har precis varit och gjort klart stallet och ska strax åka och bli klippt och få färgat hår. Tänkte börja fixa med filmen nu innan men får göra det när jag kommer hem sen ist. Windows 7 måste man ju ladda ner Movie maker till tydligen och det krånglar lite. Som teknik alltid gör =)

Vanligt förekommande på mitt jobb. Olja på...

foto0332 (MMS)

Vanligt förekommande på mitt jobb. Olja på armarna. Vore väl snyggt till midsommar med vit klänning och svartfläckiga armar :) Efter jobbet blir det stall och sen frissan. Ska bli skönt att bli blond igen, ett tag iaf. Ska försöka klippa och lägga in filmen från träningen igår också.

Hoppträning.

Helges andra riktiga hoppträning idag. Eller kanske första. Iaf andra gången han hoppar med ryttare efter operationen. Marie-Louise red och det gick jättebra! Det är riktigt kul att se deras framsteg tillsammans. ML har hittat lite knappar och kan rida bättre i hans enorma gång och Helge börjar förstå hur man hoppar och lyfter på tassarna =) Han är inte tittig alls. Vi hoppade regnbåde, vattenmatta och murdelar idag. Jag är jättestolt matte!
Andreas var snäll och filmade så jag ska fixa ordning en film sen men så länge blir det några bilder.
Blev inte så mycket bilder för jag ville se live och inte genom en kameralins, men det får duga så länge.
Film borde komma inom de närmsta dagarna.
Jag är jättenöjd med dagens träning och han lär sig så otroligt fort! Det var många framsteg idag från förra gången. Idag hoppade han och man såg att han har potential.
Sjukt kul! Min häst är så jäkla fin! Hihi

Det är orättvist. Den här token får ligga ...

foto0329 (MMS)

Det är orättvist. Den här token får ligga hemma och sova allt han orkar medan jag fick lov att gå upp, efter en timmes snoozning. Drömde massa konstigt och frös jättemycket när jag till slut kom upp. Fryser nu med. Var 5 grader när jag åkte hemifrån. Härligt sommarväder.... Efter jobbet idag ska Helge och ML hoppträna igen. Hoppas det går lika bra som sist. Ska filma och fota så iaf kort ska jag försöka slänga in ikväll.

Tävling!

Full rulle.

Igår var en riktigt underbar dag! Jag fick saker massor gjort.
*Tvättade
*Diskade
*Dammsög
*Bytte sängkläder
*Lagade mat
*Plocka rätt på kläder
*Fixade stallet
*Red Helge
*Sprang en ordentlig vända i skogen.
Så härligt att få saker gjorda. Jag städar bäst när jag är själv hemma. Det är kul att överaska med en fin lägenhet =)
Joggingturen igår var också så himla härlig. Jag brukar bli förbannad när jag är ute och springer för jag tycker det är jobbigt men igår sprang jag utan uppehåll i 30-40 min. Det var längesen jag gjorde det sist. När vi var slutkörda mitt ute i skogen gick vi vidare till stallet och tog in hästarna. Var helt slut när vi tillslut kom hem efter en tur på 2 timmar. Somnade gott igår och vaknade inte när Andreas skulle upp och jobba imorse. Jag som i vanliga fall är löjligt lättväckt.
Här är en bild på min lunch från igår, baconsallad.
Idag har jag inte hunnit så mycket mer än stall. Åkte dit 8 i morse och var där till två.
Släppte ut hästarna, fixade stallet i lugn och ro, smörjde lite läder och vips var klockan dags att ta in och göra ordning hästarna. Marie-Louise kom vid 11 och så stack vi ut och red en rejäl runda i skogen. Det blev mycket galopp och båda hästarna var riktigt pigga. Kul att Grande var så pigg, han har sett så loj och trött ut de senaste veckorna.
Vi rullade på i galopp och Helge tyckte det var superkul! Jag och Grande hängde inte riktigt med i hans lååånga galoppsprång.
Här galopperar vi för fullt. Det var inte lätt att hålla Grande med en hand och ta kort med den andra men det gick skapligt =)
Efter galoppsträckorna skrittade vi genom Våmhus och gick ner till sjön. Det är så sjukt fint där!
Helge gick i han också efter lite tjat.
Nästan hemma igen. Tack för hjälpen ML! Syns imorn igen.
Nu ska jag ta mig en välbehövlig dusch och sen kanske in till Mora och handla lite mat.
Man vill väl äta något lite bättre än fiskpinnar med mos en söndagkväll?

Nu har jag precis tagit ut hästarna och sk...

foto0330 (MMS)

Nu har jag precis tagit ut hästarna och ska fixa stallet innan Marie-louise kommer för då ska vi rida.

Vi är ute och springer för fullt här.

foto0328 (MMS)

Vi är ute och springer för fullt här.

Regnkläder på.

foto0327 (MMS)

Det har spöregnat hela förmiddagen så jag har passat på att fixa lite hemma. Sen lättade det en aning så då tänkte jag passa på att rida. Dock började det tokregna igen så det var bara att dra på sig regnkläderna och sticka ut ändå. Lagom till att vi kommit ut i skogen slutade det, såklart =) Helge var jätteduktigt men jag är inte riktigt nöjd med min egen ridning. Jag var lite vinglig och tappade överkroppen lite framåt ibland. Morr. Tränade på att bryta av från trav till skritt utan att han kör fram huvudet och drar emot och så gjorde jag tempoväxlingar i trav. Tempoväxlingarna gick riktigt bra men avsaktningarna måste vi tydligen träna mycket mer på. Gjorde några galoppfattningar också och han bockade inte alls. Nu MAAAAAT!

Äntligen.

Äntligen HELG!

När klockan ringde i morse hörde jag direk...

foto0324 (MMS)

När klockan ringde i morse hörde jag direkt att regnet öste ner, och jag blev så glad. Det betydde att jag slapp cykla till jobbet. Hoppas det slutar regna tills jag ska rida bara så jag och Helge bli genomblöta för ut ska vi, oavsett väder. Andreas red Grande igår så han får vila idag... Är på jobbet och sliter. Eller det är armbågen som sliter. Var hos sjukgymnasten igår och han skulle försöka göra läkningen akut och för att göra det måste man ju bli mer skadad och det gjorde ont! Det böjdes, drogs, tröcks och grejades så jag trodde armen skulle gå av till slut. Dock är akupunkturen fortfarande mycket värre. Hur som helst, idag har jag skitont men ska tydligen ha det. Bäst jag aktar mig för bladen också. De gör rätt ont de med kan jag lova. Man har lyckats skära sig x antal gånger genom åren. Inget allvarligt dock. Ta i trä.

Långpromenix och korvgrillning

Nu har jag precis slagit ner rövva i soffan efter en långpromenad med hästarna. Jag och Helge gick medan M red Grande. Det var varmt och kvavt men ändå härligt. Hoppas sommarvärmen börjar komma snart. Gärna till midsommar.
Vi gick en rejäl vända idag. Längs sjön och igenom byn. Vi tog oss en drickapaus hemma också =)
Det passade båda hästarna att bara skritta på grus och asfalt idag. Spec Helge som hopptränade igår. Andreas var förresten med och filmade så jag ska fixa en liten film sen.
Hittade några kort från när jag och älsk var i stugan i söndags också.
Vi grillade korv...
...men alla blev inte jättegoda.
Haha, ser göttans ut va?
Mys!

Jävlar vad waving flag originalet är bra! ...

foto0325 (MMS)

Jävlar vad waving flag originalet är bra! Blir på riktigt bra humör här på jobbet. Musik kan verkligen göra en glad. Och ledsen för den delen... Tror det är dags att låta replay spela in lite ny bra musik till mp3spelaren. Går rätt bra på jobbet iaf. Ska vara internrevisor efter lunch så det blir kul att göra nåt annat halva dagen. Efter jobbet ska jag och Helge ta en promenad på en timme ca. Han hoppade ju igår så idag blir det lugnt.

Snell hest.

Helge och Marie-Lousie var jätteduktiga idag igen. De hoppade långsida, snett igenom, långsida på 70 cm. Riktigt bra för att vara andra gången han hoppas uppsuttet på minst 2,5 år. Vi hade tom släpat in en vattenmatta för att se om han brydde sig men han såg den knappt. Han brydde sig inte överhuvudtaget iaf.
Han behöver bli lite kvickare i benen men det kommer väl. Han taxerar bra och fixar duktigt själv så det blir nog inga problem!
Jätte jättekul och nu längtar jag till nästa gång, igen =)

Men en piggare söndag!

Gick upp och släppte ut alla hästar utom Helge som skulle ridas. Andreas följde med och sprang bredvid så det blev mycket igång och avsaktningar, (Helge var lite snabbare ;) vilket var perfekt!
Gjorde några galoppfattningar också och han var så snäll så. På tisdag ska ML hoppa honom igen fast i Orsa. Ska se om jag får med mig någon som filmar/tar kort. Jag kan inte, jag är så nervös och nyfiken att se "live" =)

Seg lördag..

Efter en lång dag har jag landat i soffan, äntligen. Åkte till Leksand och skulle tatuera mig men det blev i Rättvik ist tillslut. Sitter här med axeln full i helosan och är hemskt nöjd. Den är lite rödskimrande nu och det är skitsnyggt men tyvärr försvinner det ju typ imorn när den inte är helt ny. Kanske ska skugga lite rött nästa gång? Den här tatueringen verkar ju bli ett evighetsprojekt =)
Har inte hunnit med så mycket mer idag. Hästarna har vilat, fixat stall och fått middag hos mamma och pappa.
.....

Äntligen funkar minneskortet!

*Håller tummarna att det här funkar nu*
Lägger upp lite bilder från tävlingen i Älvdalen jag var på i söndags. Marie-Louise och Hasse var jätteduktiga =)
2:a i 1m.
Och så en bild på min plutt skuttar med Marie-Louise från igår. Dom var så jätteduktiga tillsammans och jag längtar till nästa vecka då vi ska till Orsa och skutta lite till.
Jag och Sara var ute och red en rejäl sväng idag. Vi red förbi där hon bor och det var sååå mysigt och fint! Härlig ridtur men den tog 2 timmar och både vi och hästarna var trötta när vi kom hem. Blev mest skritt men travade en del och Helge var fin på slutet. Tog nån galopp uppför en backe också.
Nu ska jag se klart Greys (SPÄNNANDE) och sen duscha.
Natt natt
Lite kort från cykelturen i lördags också förresten =)
Mys.
Nu: Natt natt

Helge var jätteduktig igår när ML red. De ...

foto0004 (MMS)

Helge var jätteduktig igår när ML red. De hoppade tom några små skutt vilket Helge tyckte var skitkul och bockade lite. ML red honom riktigt bra och de verkade trivas ihop. Det kan nog bli bra det där! Idag ska jag och Sara rida ut hästarna i skogen en sväng. Tänkte lägga på Helge dressyrsadeln och få lite pli på tokstållen. Apropå sadel så är det nog dags för ny hoppsadel snart... Ska fixa in lite bilder från igår men varken kortet eller internet vill fungera så det visar sig när det blir.

God mat. Helge var jätteduktig. Akupunktur...

foto0313 (MMS)

God mat. Helge var jätteduktig. Akupunktur gör mycket ondare än att tatuera sig och nu vill jag sova.

Åh jag är helt slut! Gick och la mig i tid...

foto0064 (MMS)

Åh jag är helt slut! Gick och la mig i tid igår och var skapligt pigg i morse men nu..nu är jag helt sjukt seg och sliten. Gnäll gnäll. Ska fortsätta med det för jag ska på akupunktur idag efter jobbet. Jag har ont i båda mina armbågar och ska se om det hjälper. Monotomt arbete plus hästar är väl inte den bästa medicinen mot klena armbågar kanske. Det ska bli intressant iaf, jag har aldrig varit på sånt förut. Efter det ska jag hem och göra ordning Helge till Marie-Louise som ska rida honom. Han och hennes egen häst verkar vara väldigt lika både i personlighet och kroppsligt så jag hoppas de trivs ihop. Har kameran med så bilder blir det men tror dock inte att datorn vill ta emot minneskortet idag heller. Den har börjat flippa lite. Tur pappa är datatekniker och kanske kan kolla över den. Ny dator är inte vad vi behöver köpa just nu... På torsdag åker vi till Bollnäs över dagen på studentmottagning för lillebror Frö. Sen på lördag ska jag göra klart min tatuering på axeln i Leksand. Spännande! Jag är inte helt säker på hur den ska bli än men det ordnar sig väl innan lördag hoppas jag :)

Det börjar kännas riktigt somrigt och härl...

foto0309 (MMS)

Det börjar kännas riktigt somrigt och härligt ute nu. Så här ser det ut utanför fönstret. Fint! Var ute och gick med helge för ett tag sen. Grande fick vila. Imorn kommer marie-louise och testar helge. Spännande!

Helgen

Jag har haft en jättebra helg.
I torsdags var det ju ACDC, vilket var helt grymt!
I fredags var jag mer eller mindre död. Kom hem halv sex på morgonen så vi sov till tolv och sen var resten av dagen förstörd. Typ =) Blev en lugn dag iaf. Kommer knappt ihåg vad vi gjorde =P
Igår började vi med att cykla ca 1,5 mil i skogen på grusvägar och rotiga stigar. Jättekul! Iaf för mig som hade mountainbike, kärringhondan hade det lite jobbigare. Sen hamnade vi i Orsa. Åt pizza, spelade volleyboll (läs: A spelade, jag solade) och sen blev det ridning när vi kom hem.
Idag fixade jag stallet och släppte ut hästarna först på morgonen. Hade tänkt rida men mådde helt sjukt illa så jag åkte hem och tog det lugnt tills Marie-Louise och Roger kom och hämtade mig så åkte vi mot Älvdalen och hopptävling.
M-L blev 2:a i 1m och fick ett pet i grunden i 1,10. Jag har massor av kort men datorn blir helt bananas när jag sätter i kortet så det får bli en annan gång.
Efter tävlingen red jag Helge själv i skogen och han är så duuktiiig min lilla pluttbäbis. Han kommer alltid vara bäbis.
Jag skrittade mycket men gjorde många övergångar till trav och några galoppfattningar också. Han är så underbar att rida ut själv på. Inte alls så fjantig och krånglig som han kan vara när Grande är med. Tokstålle.
Eftersom att datorn som sagt krånglar så lägger jag upp en gammal bild jag tagit på en soluppgång.

Stranden i orsa. Har cyklat typ 1.5 mil i ...

foto0308 (MMS)

Stranden i orsa. Har cyklat typ 1.5 mil i skogen idag så nu förtjänar vi att ligga och ta det lugnt i solen.

Tävling!

Tävling!

ACDC Sthlm stadion.

Jag lever. Det trodde jag inte vid 2,3,4,5 tiden i natt. Vi var sååå galet trötta när vi körde hem från Sthlm. Men hem kom vi, till slut...
Åkte hemifrån vid halv 10 ungefär. Faktiskt tidigare än planerat.
Mellan Falun och Hofors orkade jag inte köra längre så vi tog en paus och bytte.
Efter lite felkörning och så hittade vi en parkering precis vid stadion och köpte pizza...
...lite mys i Humlegården...
...innan det var dags att köa.
Väl inne (efter lååång tid) köpte vi såklart t-shirts.
Efter 4,5 timmars väntan var jag skapligt less och hade ont som satan i ryggen.
Meen den som väntar på något gott!
Till slut körde de igång och det var värt all väntan.
Det får räcka för så länge.. Hade gryyyymt kul och de var sjukt bra!

Tävling!

www.lovicious.blogg.se har tävling på sin blogg som jag är med i.

HUR COOLT!!

foto0306 (MMS)

HUR COOLT!!

Nu är det bara att vänta. Lyckades få rikt...

foto0303 (MMS)

Nu är det bara att vänta. Lyckades få riktigt bra platser. Yeah!

Gick upp tidigt för att hinna Tömköra Helg...

foto0302 (MMS)

Gick upp tidigt för att hinna Tömköra Helge innan vi åker. Jag går redan i linne så det kommer nog bli en varm och fin dag.

Hur kan kläder bara gå upp i rök? Det här ...

foto0022 (MMS)

Hur kan kläder bara gå upp i rök? Det här linnet är ett av mina favoriter men jag har ingen aning om vart det är! Sen handlar man på dig mer, hittar det andra osv till garderoben är så full att det inte går att öppna den utan att få en lavin av kläder över sig. I-landsproblem, men irriterande att jag är så förbannat slarvig...

RSS 2.0