Stress

Den här veckan är helt snurrig. Eftersom jag jobbat helg var jag ledig i måndags och är alldeles dagVILL (som det heter, inte dagVILD) sen jobbar jag kväll idag och gjorde det även igår. Imorgon jobbar jag dock dag och på fredag jobbar jag övertid dagtid för vår nya maskin som vi var i Borås och testade har kommit och det blir installation och utbildning på den. Ska börja tidigare idag så jag kan sluta tidigare ikväll för att få sova något i natt innan jag ska upp och jobba igen, och antagligen ta ut hästarna innan dess.
Dessutom har jag rivit ur en hel garderob med kläder som ska rensas och så måste typ all mark på hela gården hästarna står på mockas eftersom några av hästarna har mask. Mina har inte haft det på många år men risken är väl stor att de har det nu när proverna visat att de andra har. Så prov på mina ska såklart skickas och så ska alla hagar inkl betet mockas, vilket inte är lite. Vinterhagarna mockas ju ändå förstås men eftersom de fått gå lite i en av beteshagarna så måste det också gås igenom, plus de från förra året då vissa larver övervintrar. Stora ytor som ska gås igenom. 
Förutom det så ser bilen för jäklig ut och hela lägenheten behöver städas, dammsugas, torkas golv och dammtorkas.....
Ni vet när man har så mycket att göra att man blir alldeles matt. Man vill inte ta tag i nånting alls istället och blir bara ännu mer stressad. Bläk. Hade verkligen behövt vara ledig på fredag och hämtat Andreas och hans saker från lägenheten i Stockholm också... Inte konstigt att folk blir utbrända these days haha. 
 
 
 
Den senaste veckan har Helges trimmats lite hårdare och fått lite högre krav på sig. Några gånger i ridhuset, lite hemma på ängen och så i skogen. I måndags red jag ut i skogen och gjorde rejäla tempoväxlingar HELA TIDEN. Fram, mer fram, tillbaka, tillbaka till nästan skritt, fram, tillbaka, rejält fram osv och han var väldigt alert och lyhörd och på slutet, trött. Hur som helst så får han tre lugna dagar nu sen kör vi igen. Två dagar i hage med korta promenader och sen tömkörning över bommar. Längtar redan till nästa ridpass! Motivationen är verkligen tillbaka efter min dipp i vintras. 
 
Den här "lilla" hagen är en av dom som ska mockas. Man vet att man lever när man har hästar =) 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0