Nu får det vara nog.

Nu lägger jag ner dressyrsadel-ridningen på Helgehästen. Har provat ut två efter konstens alla regler men han skjuter fram dem. Jag har köpt alla sadelgjordar på marknaden som ska hålla sadeln på plats. Det har varit ELT, luftfyllda, svängda och fan och hans moster osv, osv, osv men den glider ändå fram. Det handlar om någon centimeter men det räcker för att jag inte ska vara nöjd. Så nu säljer jag min ÄLSKADE Paul Fielder och köper en hoppsadel istället. Dom ligger still, av någon anledning. Jag rider ju massor ut i skogen och tycker bomarbete är jättekul och det gör man ju utan dressyrsadel utan problem. Så får det bli. Har testat en Kieffer, en Prestige och en Butet hoppsadel och nu är en Butet på väg hem till mig som jag ska testa. Det är inte lätt det här med sadlar inte. Spelar ingen roll att min dressyrsadel är den absolut bästa dressyrsadel jag suttit i när den inte vill ligga still. Är väldigt emot antiglid-paddar då det blir två krafter som motverkar varandra. Så länge har jag min Zaldi-hoppsadel som får duga tills jag hittar något annat. 
 
Så vill ni köpa en exklusiv dressyrsadel från Paul Fielder så har jag en. Superfint skick, årsmodell 2013, 17,5" mw bomvidd. Passar lite grövre hästar med hög och lång manke. Stora knästöd och djupt säte. Sätter en i en bra position.
 
 


Kommentarer
Anonym

Hej! Jag har PRECIS samma problem med min Paul Fielder! Provat allt och lite till... Älskar sadeln!Men sadelmakaren har nu konstaterat att den är för svängd för min häst + hon behöver mer "open head" front. Är nyfiken på om du hittat en annan dressyrsadel eller om det är ff hopp som gäller? :-) /Mvh Marja-Liisa, Umeå

2016-06-21 @ 00:12:41


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0