Upp som en sol och ned som en pannkaka...fast tvärtom.

Vilken skitdag det har varit på jobbet idag alltså. Ingenting gick rätt och jag hann inte alls med allt jag ville. Ja, ja, jobbar ju i helgen också så får väl ta igen det då. Usch har varit på krigsstigen hela dagen och jag tror inte någon i fabriken undgick det haha. Som tur var så släppte ilskan så fort jag kom hem och Helge levererade ett toppenpass i skogen så nu är jag på rosa moln istället.
 
Red i skogen och var SÅ noggrann och fokuserad, lämnade inget åt slumpen och hade en tanke bakom allt och fick resultat därefter. Han har alltid varit svår att jobba ordentligt i skogen och få honom avslappnad men nu har det gått framåt rejält senaste månaden. Galopperade en längre stund som uppvärmning sen skrittpaus och efter travade vi länge och jag satt ner. Gissa om jobbigt! Skrittade och vilade lite sen galopp igen innan vi skrittade hem. 
Han var superfin att rida 95%, de restrerande 5 blev när han blev trött och lite stretig. Måste lära mig känna det där innan han blir för trött.
 
Igår skrittades båda hästarna en timme i skogen och i förrgår blev det en kort promenad. I tisdags åkte vi till ebben igen på kvällen och red i solnedgången. Sjukt underbart! Tränade på förvänd galopp på stoora, stora volter och Helge var så duktig.
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0