En bättre söndag.

Tänk om alla dagar varit som idag!
Uppstigning tidigt för utsläpp av hästar.
Mysig frukost med älsklingen.
Ett bra gympass.
Lunch.
Red Helge i skogen.
Red dressyr på Willy i Orsa.
Och nu pizza i soffan och snart film.
Helt perfekt helt enkelt!

Jag och Andreas körde ganska hårt på gymmet och jag känner mig nöjd. Jag blir starkare och jag ger det där lilla extra, liksom tar i allt jag orkar och ger inte upp när det blir jobbigt. Ska försöka gymma iaf 2 ggr i veckan, tror jag behöver det. Kul också när jag och Andreas kan träna tillsammans, sällskap är roligare och man kan pusha varandra.

Efter lunchen red jag ut Helge i skogen och han var så duktig. Satte ganska hög press på honom med mycket tryck i galoppen, snabba övergångar som styrketräning, sidvärts osv. Gjorde något hela tiden och jag kom verkligen åt honom. Bra jobbat av oss båda faktiskt.
Våra ridvägar är verkligen toppen även vintertid. Det är skönt, jag gillar inte att harva i ridhus för ofta.

Willy åkte vi till Orsa med. Han hade vilat några dagar så jag hade inga höga förväntningar på passet men det gick bra! Han var spänd och lite stel i början men blev riktigt fin efter lite jobb. Han behöver rasta hjärnan lite innan han kan ta in vad man ber om.
Traven var riktigt fin idag och han var rolig att rida. Galoppen tog vi inte tag i idag för han stressar upp sig bara, det tar vi när han kan bli riden mer regelbundet igen.




Andreas åker imorgon, tidigt, så vi får en myskväll hemma ikväll. Lyx!

Fler dagar som denna!



Älskar mina stövlar. SÅ snygga! Ridbyxorna är också snygga men framförallt sköna. Från Pikeurs barnkollektion hehe. Storlek 176 så mina långa ben får plats. Billigare att handla från barnavdelningen haha.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0