Resten av dagen.

Helge har varit väldigt spänd de senaste två veckorna. Lite mer än vanligt liksom. Han behöver rörelse för att coola ner något sånär så det fick han idag. Vi skrittade genom byn först (snart åker broddarna på och då blir det ingen asfalt på ett tag) sen upp i skogen. Han slappnade av ganska snabbt i skogen iaf så vi kunde galoppera på utan problem. Vi har hittat lite nygamla vägar som jag inte ridit på på över 10 år (jaaa vi har ju så extremt mycket vägar så man behöver inte rida samma flera dagar i veckan direkt) varav en är en perfekt galoppväg. Bred och knappt några rötter alls, på härlig sand såklart!
 
Hästarna blev nog nöjdare och nöjdare ju längre de fick galoppera och Helge kändes väldigt fin. Sådär så att man kan stå i lätt sits med låga händer och bara driva fram en riktigt stark galopp med ordentligt tryck på bakbenen. Hans galopp är väldigt vägvinnande, han hade varit perfekt fälttävlanshäst (för han hoppar ALLT, han har inte stannat med mig en enda gång). 
 
När vi travade av råkade Willy tappa Emelie men hon landade på fötterna så ingen skada skedd. Det var väl tur att ingen av oss flög av våra hoppetossor när vi galopperade iaf =) 
 
 
 
 
 
Idag har jag jobbat några timmar på förmiddagen men imorgon är jag ledig. Har som vanligt 100 saker att göra så jag kommer inte sitta hemma och slöa precis. 
 
Nu ska jag kika på lite utbildningar och se vad man ska ha på högskoleprovet för att komma in där. Nästa år blir det 2.0 ;)
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0