Jobb-lördag.

Har ridit ett superbra pass på Helge idag! Avslappnat, mjukt och roligt. Fokus var att göra bra övergångar och halter och det gjorde vi mestadels. Tränade på ökad skritt som vi haft lite svårt för och han kliver verkligen igenom varje steg, inga små tripp-steg där inte. Det gick alltså bra!
Är jättenöjd med honom! En sak jag inte är nöjd med är att han rymmer ur beteshagen. Det finns gräs men gräset utanför är sådd vall så det är förstås godare. Jäkla häst :) Han går emot tråden med huvudet (ingen ström. Än) och så bara går han ut. Grande följer inte med, han är nöjd med vilket gräs som helst han.
Igår fick jag hämta Helge 100 meter nedanför hagen. Stod där hur nöjd som helst. Knas.

Blir en ganska tidig kväll för jag jobbar imorgon, precis som idag. Gick okej idag. Tills imorgon har jag laddat hem några dokumentärer att lyssna på så går tiden lite fortare.

Sist men inte minst så måste jag be er att om ni inte kan skillnaden på DE och DEM (man skriver inte DEM till allt hela tiden) så skriv DOM. Sjukt störigt. Haha jag är med i både en och två ordpolis-grupper på facebook. Om ni är osäkra kan ni fråga DEM. DE är duktiga på sin sak i den gruppen kan jag lova.



















Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0