Höhämtning.

Har hö ÖVERALLT efter att ha lastat transporten full och kört hem. Har egentligen mycket hö kvar än men det är skönt att få hem så mycket som möjligt så fort som möjligt. Lastade allt själv så idag behövs ingen övrig träning direkt =) 
Det var lite halt på vägen och det är en brant backe upp på bondens gård och därför är jag otroligt glad över att ha min bil. Det är så skönt att veta att man har fyrhjulsdriven bil med stark motor som tar sig fram överallt. Extra bra sen när man ska köra med transport på vintern. 
 
Lastade ur lite av höet i stallet men resten får vänta tills imorgon och torsdag. Även om balarna bara väger 10 kg så blir det mycket att lyfta för en liten klenis =P
 
Handlade mat innan höhämtning också, nu när lönen finns (fanns) på kontot hehe. Fylld kyl och frys och här ligger jag i soffan, mätt och belåten. Nice. 
Ska strax duscha bort allt hö och sova ganska tidigt. När klockan ringde i morse hade jag ingen aning WHAT SO EVER varför i helvete jag skulle upp?! Men upp skulle jag, och jag kom i tid till jobbet. As always. 
 
Tittar på Paradise hotell. Egentligen är det under min värdighet men H.E.R.R.E.G.U.D. 
Alltså jag har inget emot folk som är fulla och har roligt tillsammans (så länge jag slipper vara inblandad haha) men måste man vara så SJUKT äckliga?! Ja, dom är fan rent vidigt äckliga. Jag hade skämts så extremt mycket om jag betett mig sådär i tv. Ändå är det lite roligt att titta på, precis som en del andra skitprogram som är så långt bort ifrån en själv som det bara går. Det program man har mest gemensamt med är väl Bonde söker fru haha.
 
Imorgon kommer A hem! Skönt att han har långledigt. Då kan han tvinga mig, och hjälpa mig räkna matte. 
Hästarna får en promenad imorgon. Ska tömköra Helge iaf två gånger till den här veckan har jag tänkt om det passar. 
 
 
Matte gör allt för att ni ska må bra hestarna. Har hö där hö inte borde vara tex. 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0