Slut som artist.

Den här dagen har varit en plåga samtidigt som den varit jättemysig.
 
Träffade tjejerna igårkväll. Vi åt mat och pratade om allt mellan himmel och jord sen gick vi tillslut ut på krogen. Även om jag gärna suttit kvar och pratat ett par timmar till sen åkt raka vägen hem istället. 
Andreas var snäll och hämtade mig strax efter halv två,kom i säng runt två och så ringde klockan 06 imorse. 
HELT. FÖRSTÖRD. Och inte pga alkohol (drack två cider) utan bara helt sinnessjukt trött, i hela kroppen. 
 
Fick ut hästarna med rätt täcken, i rätt hagar men det hade inte varit konstigt om de gick tillsammans allihop med vintertäcken eller nåt.
Efter det bar det iväg mot Leksand och hingstutsläpp i Böle. Har varit där ganska många gånger nu och det brukar vara spektakulärt men inte i år. När vi kom dit hade 5 hingstar redan släppts och de hade redan "gjort upp" så det var lite trist. Vi var ändå där vid 09. Sen kom det en till efter nån timme och de hälsade, skrek lite och sprang bort till andra sidan hagen och stannade där. Efter ett tag gav vi upp och åkte vidare mot Sågmyra. Tycker de kunde släppt hästarna med jämnare mellanrum så det inte blev så långtråkigt. 
 
Svängde in till Lager 157 och shoppade lite. Jag blev jättenöjd!
Handlade ett par jeans (som var nedsatta från 1000:-) en jättegullig, vit klänning med lite marin stil och en tunn, randig topp för 250:- Sammanlagt! Älskar att fynda sådär, speciellt när man har massor av annat pengarna går till. 
Andreas hittade också lite nytt. 
 
När vi åkte från Sågmyra och vidare hemåt mådde jag rätt risigt och ville mest sova, vilket jag gjorde stundtals. 
Vi hämtade upp pizza i Mora, tankade bilen, bytte hage på hästarna, åt lite sen somnade vi som stockar en timme båda två. Mådde lite bättre då och A hjälpte mig i stallet så det gick ganska smärtfritt, även om jag trodde det skulle ta två timmar per box att mocka =)
Skjutsade A till tåget (ett sista skolarbete sen hemma HELA sommaren!) sen åkte jag och red Helge.
Igår fick jag i läxa att klättra med Helge, vilket jag redan gör förvisso, så jag klättrade ganska mycket idag i skritt och galopp. Det är en häftig känsla att känna hur hästen galopperar i stora kraftfulla språng under en. Han var väldigt pigg, dock skapligt lydig och framförallt glad som en speleman! Jag med för den delen. Det är verkligen KUL att rida. Genuint ROLIGT. 
 
Nu somnar jag vilken sekund som helst. Ska ta en dusch innan dess bara. Klockan ringer sådär brutalt tidigt imorgon igen. 
 
 
En bild från Böle för två år sedan.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0