Obehagligt.

Det har ju varit ett jäkla hallå på Facebook om polackerna som är i Mora/Orsa-området. De utger sig för att vara dövstumma och vill sälja tavlor till förmån för sin hjärtsjuka dotter etc. Jag tycker det är lite obehagligt med okänt folk som driver omkring i byarna, sen om de "rekar" eller vad det gör vet jag inte. Man kan ju tycka att om de har ett sjukt barn så borde det finns vård i Polen? Kostar det inte mkt i bensinpengar osv att ta sig till Sverige för att "tigga" pengar? Och har man det så dåligt ekonomiskt, har man då råd att röka? Det finns många frågetecken ang den här "ligan" MEN så länge de inte gjort något olagligt ( vilket de enligt polisen inte gjort) ska man väl egentligen inte dömma dem. Att åka till stugbyn där de bodde och slå sönder deras bilar som några idioter gjort är INTE okej nånstans!
 
Blir så förbannad på folk som har så svårt att veta vad som är rätt och fel. De tycker tydligen att det är FEL att polackerna åker runt och knackar dörr, men det är RÄTT att totalförstöra deras bilar?!
Klart man hade blivit förbannad om de hade snott något för en men...inosent until proven guilty.
Dock fortfarande obehagligt att ha konstigt folk i närheten. Hoppas de sticker snart så slipper både vi och de ha med varandra att göra.
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0