Grande.

...eller Carprillo Grande som han egentligen heter, kommer från Tyskland och har via hästhandlare och ridskola tillslut kommit till mig och här ska han stanna resten av livet.
Han är född -93 och en väldigt snäll gentleman som jag törs sätta upp vem som helst på.
KAN man rida och sätter lite krav på honom dock kan han sätta andra sidan till och bli lite busig eller rent jävlig om han är på det humöret.
Vi har tränat 130 banor tillsammans och enkelhinder upp till 145. Har tävlat 110 men han har tävlat 120 med annan ryttare. Jag är lite höjdrädd, trots att G hoppar allt man styr på =)

Dressyr har vi inte tävlat nån av oss men han är utbildad till minst LA. Byter klockrent och kan bli riktigt fin att trimma på efter att ha fått värma upp och bli ordentligt mjuk (och ha en tålmodig och duktig ryttare).

Jag köpte honom när han var 12 och i år fyller han 19.
Vi har varit med om mycket tillsammans och han har lärt mig oerhört mycket!

Han passion här i livet stavas M. A. T. Många säger att ens häst är "den glupskaste  i världen" men i mitt fall stämmer det nog faktiskt. Mat är hela hans värld och det finns inget som kan stoppa honom från sin älskade föda. Han tar att matte blir förbannad, att han får stötar från staketet osv, bara han får sin mat.

<3 Älskade häst.












Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0