Röd dag my ass.

Ja.
Helge är bra igen som sagt. Jag ska skritta honom en vecka, trava en vecka, galopp en vecka. Rakt fram utan krav. MEN. Min häst är inte riktigt klok så det blir tömköra en vecka, gå med sadel en vecka, skritt en vecka osv. Sadeltvång är inget att leka med. Iaf inte om man inte vill flyga av som en liten vante.

Har gått med honom två dagar nu och han sköter sig bra iaf, även om han är väldigt laddad. Idag skulle han äta på varenda tall vi gick förbi och det finns ganska många i skogen.

Igår red jag Grande ett riktigt bra dressyrpass! Red på en fyrkantig åttvolt och gjorde först fram och bakdelsvändningar i varje hörn och halt i mitten på varje sida med ryggning på varannan. Sen travade jag, gjorde halt i varje hörn. Efter det galopp med bakdelsvänding (eller är det framdels? Blandar ihop) i varje hörn så han fick sätta under sig ordentligt sen gjorde jag antingen halt när jag bytte varv i åttan eller ett byte. Bytena var jättebra! Han ökade inte alls och krånglade ingenting. Han blev riktigt trött på slutet och det var jag med.

Härliga häst!


Idag har jag jobbat. Alla andra är lediga men jag blir rik. Moahaha!
Jobbar imorn med. Sen ska jag klippa mig och efter det blir det Hälsingland.

Lurvpös´n.


Kommentarer
Emma

Vad skönt att han är bra igen! Lycka till med igångsättningen. :)

2010-05-13 @ 22:22:25
URL: http://spirans.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0