Ridstövlarna är här!

Sista kvälleeeen. Det är nästan värt att anordna någon form av festival till sistakvällsskiftsdagens ära, men lite tacochips och B&J till frukost får duga. #måstehandla
 
Hästarna fick sig en promenad på en timme idag i skogen. Vi gick genom byn också så de fick trampa tassarna på lite asfalt också. Viktigt att variera underlag. 
Klättrade lite i skogen. Hästarna först med mig i släptåg. Tycker det är skönt att starta dagen med en promenad med hästarna. Jag är inte mycket för vilodagar i den bemärkelsen att bara gå i hagen. Jag är en levande skrittmaskin. Glada hästar och glad matte, förutom när vi klättrade uppför en backe samtidigt som båda hästarna blev rädda för något obegripligt och la benen på ryggen. Mina ben hann inte med riktigt men upp kom vi och hem också. 
 
I augusti beställde jag ett par ridstövlar till mig själv i present. Jag har haft MÅNGA ridstövlar men efter att jag använt dem ett tag har de inte hållit måttet. Jag är kräsen när det gäller ridstövlar. De ska vara HÖGA (mina ben är toklånga så det är svårt att hitta tillräckligt långa), INTE ha någon form av snörning, sköna (behöver inte kunna gå flera mil i dem men iaf skritta av för hand) och såklart: SNYGGA as hell!
Hittade ett par från Cavallo, modellen Polo och dom blev det. Fanns i svart, mörkbrun och ljusbrun. Svarta ville jag inte ha och ljusbruna har ju ALLA som träningsstövlar så det ville jag inte heller ha, man vill väl vara liiite unik liksom =P Mörkbruna beställde jag för sånna kan jag tävla i i framtiden utan att det ser galet ut med svart kavaj osv. Jag behöver bara ett par ridstövlar så jag kommer träna och tävla i samma. Hemma blir det skor och chaps.
 
Testade stövlarna efter jobbet igår och de var P.E.R.F.E.K.T.A! Satt helt perfekt på vaderna! De kommer ta i knävecken ett tag när jag sitter i sadeln men de kommer sjunka någon cm så då kommer även det bli perfekt. 
Jag är SÅ nöjd. Tack Ryttarstugan i Gävle (även om det tog 12 veckor att få dem istället för 8 men det är ju tyskarnas fel).
 
 
 
Ja, jag har stövlarna på mig i sängen. De var ju så fina att jag inte ville ta av mig dem. Tur att de kom direkt från fabriken och inte direkt från leran som envisas med att finnas ute. Imorgon ska jag till Orsa och provrida med dem och på tisdag är det dags för Nina-träning igen. 
Hoppas jag kan bli nöjd med dessa nu och ha dem i många år.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0