Klapp på axeln.

Vet ni, vet ni, vet ni?! 
Jag har varit ute och sprungit. Hale to the lujah.  Det gick bra förutom att ett knä protesterade stort. Sprang ändå och hoppas det gått över tills imorgon. Det är riktigt bra att jag anmälde mig till Vasastafetten alltså. Jag känner mig tvingad att springa och det är typ det som krävs. Pistolhot eller prestationsångest. 
Några km avverkade iaf. Kaaaanske med en liten paus vid sjön för att instagramma. Mkt viktigt. Det är ju så förbannat fint häromkring så det måste förstås förevigas så man får bli avundsjuk. susannakans på insta för övrigt för den som är nyfiken. 
 
Jag och Martina red ut hästarna i skogen idag och Helge var ganska lugn faktiskt. Han flög dock och gjorde nån form av hoppspark mot en myrstack som gav honom onda ögat och jag satt löst någon sekund men höll mig kvar. Galning. 600kg häst vs 0,0006 gram myra. Jo men det känns logiskt att det är hästen som blir livrädd. 
Annars var han ganska fin. Lite spänd men jag vet inte vad jag ska göra åt det. Kanske försöka rida ur honom all energi men det går ju inte i dagsläget. Jag blir inte arg på honom, jag bara ignorerar när han blir rädd men det spelar ingen roll. Han slappnar inte av ändå. Får nog köpa skygglappar och stoppa bomull i öronen på krukan =)
 
Ja, ja det är hur som helst jättekul att rida med Martina. Vi pratar oavbrutet så vi har knappt tid att trava och galoppera hehe. Hon tog ett litet skutt på Grande idag över en liten stock. Överlycklig Grande som får vara med ut och röra sig lite oftare nu. Sjukt kul! 
 
Idag har jag gjort det där matteprovet. Geometri. Egentligen ganska lätt men jag kan nog ha lyckats krångla till det ändå. Ska börja plugga till nationella idag. Imorrn. 
HERREGUD det är ju Ryttareliten idag. Inte kan man sitta med huvudet i matteboken då inte. Nån måtta får det väl vara. Nej nu ska vi se när Lisen och Peders ungar skumpar runt på nån stackars ponny, Daniel skälla ut någon oduglig hästskötare och för att inte tala om Charlottes ticks hon gör med munnen när hon ska tävla. Älskar det programmet! Det måste ju allt hästfolk göra. Så tråkigt att det är sista avsnittet nu.
EVA HAMILTON! Innan du slutar så får du banne mig fixa det här! Jag och 100 000 hästtjejer med mig kräver det. 
 
Nu; MAT. Är det förresten bara jag som kokar potatis och steker den direkt efter? Mkt godare ju. 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0