Onsdag?

Eller?
Jag har ingen riktig fredagskänsla idag. Hade kunnat jobba ett par dagar till utan att det skulle kännas konstigt. Ska ju iofs jobba imorgon men det blir bara några timmar. Sen har jag helg. 
 
Tog en promenad med Helge, Lady och Emelie idag. Skönt för honom att ut och lalla lite bara efter igår och jag behöver alltid röra på mig. Skulle rört mig mer egentligen. Blev iaf lite mer än en timme så det var lagomt. 
 
Ligger i soffan och ser en film om en tjej som fått cancer. Ingen feel good-film direkt. Är det någon mer än jag som är lite hypokondriker-light och tror man själv har alla fel som folk i filmer har? Hehe,borde kanske inte se sånna filmer när man är lite störd i huvudet =)
Hade ju ont i mitt röv-skelett förut, typ sittben, svanskota, bäcken, och nu har det fanskapet kommit tillbaka igen. Var borta i iaf några månader. Undrar vad det är för något. Tror det inte är cancer (faktiskt inte) men det är väldigt irriterande då något så enkelt som böja sig för att hämta något man drullat ner på golvet kan göra skitont, likaså springa, för att inte tala om hoppa. Själv alltså, utan häst. Tur att man inte gör det så ofta nuförtiden. Annat var det förr. Då hoppades det hej vilt hemma i trädgården och mamma blev tokig på alla stolar, krattor, skottkärror och diverse hindermaterial som stod utspritt på gräsmattan. 
 
En knäppskalle. Precis som de flesta jag umgås med, inkl djuren =)
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0