En såndär dag..

Idag var en sån där dag när man längtade hem till sängen redan vid arbetsdagens slut vid 14 och visste att man hade minst 5 timmar kvar innan man fick kliva innanför dörren hemma. 
Handlat mat, packat och skickat paket, varit förbi mamma och pappa, fixat stallet, gått med Helge och ridit Grande. Det är ju kul när man väl är igång men jag var verkligen SÅ trött där ett tag.
 
Helge gick jag som sagt med. Höll till på banan och lät honom trava något varv åt båda håll i lina och han såg fin ut. Håller tummarna att han faktiskt ÄR det också. På fredag åker vi till Borlänge igen för en sista behandling med shockwave. 
 
Grande red jag på banan och han var A.R.G på mig. "Tvingade" honom att bli mjuk i heela kroppen och i början ville han inte alls. När man t ex ber honom trampa över diagonalt med bakbenen blir han lite sur innan han är uppvärmd. Sen ville ha honom rak i galoppen på volt och han höll inte alls med. "Vad GÖR du?!" och en massa skutt rakt upp i luften. Han skjuter gärna in rumpan på böjt spår och går emot skänkeln och blir förbannad när jag ber honom acceptera den.
Idag fick han jobba igenom det för jag vill inte att han ska stelna ihop utan komma igenom sina "krämpor", utan att pressa honom FÖR mycket såklart. Han blev iaf mjuk och fin sen och kändes mycket nöjdare. Jag har full förståelse för att han blir förbannad när han känner att det tar emot, men han får ändå inte komma undan, det är inget orimligt jag kräver av honom och han är inte ofräsch eller halt. Bästa sättet för honom att hålla sig fräsch är att jobba igenom hela kroppen och hålla sig mjuk även om det tar emot i början. 
Bra avslut iaf och det är huvudsaken.
 
Imorgon får Grande vila och Helge får en längre promenad sen ska jag slå ner några stolp i en hage och göra den klar för vintern hade jag tänkt.
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Maria

Jag saknar att sitta på Grande, drömde om honom här om natten❤️

Svar: Du är alltid välkommen Maria:)
supersus.blogg.se

2015-09-15 @ 20:57:00


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0