Skogen tinar fram.

Det var SÅ roligt att rida idag (förutom när någon idiot körde mötte oss i full fart på vägen med en stor och högljudd bil. Tror Helge blev rädd för den för att den var så otroligt ful). Helge var så himla pigg och glad så jag blev också glad. Det bara lyste i hans ögon och han kändes genuint lycklig. Det är viktigare än alla tävlingsresultat i hela världen.
 
Jag red längs åsen ovanför byn där snön har smält och det är så härligt! Äntligen är vår underbara skog på väg fram. Som vi längtat! Det klår att rida i ridhus alla dagar i veckan. 
Imorgon ska vi dock till ridhus. Då väntar bomövningar för Helge och Willy. Ska bli intressant att se hur lydiga och reglerbara hästar vi har egentligen =P 
 
När jag var klar i stallet idag tog jag en löptur ute på 30 min. Hälsenan gjorde ont från första steget och knät kändes också av ganska mycket. Dock inget som fick mig att sluta springa så det var överkomligt. Jag vägrar tro att jag har något fel "på riktigt" i knät och hälsenan utan jag tänker fortsätta träna tills det försvinner. För det tror jag att det gör. Otränat, överansträngt eller bara ovant, det är min egna högst vetenskapliga teori =)  Det är iaf sjukt roligt att min kondition börjar kännas riktigt bra nu. 
 
Imorgon hoppas jag mitt nya PS-träns kommer. Ska bli kul att testa det. Tycker Helge går bättre med mitt Flat out än de "vanliga" tränsen jag har hemma ,Grande har jag inte märkt någon skillnad på än. Det är iaf riktigt gött att få hem ett dyrt träns helt gratis =D 
 
En bild från skogen idag. Min knasiga, piggelin <3
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0