Hejdå februari!

Idag är det första mars och den första månaden man kan kalla "vårmånad". Det blir man lite glad av! Är ganska trött på vintern just nu även om jag inte tycker den är så väldigt jobbig. Jag längtar mest efter våra fantastiska ridvägar 😊

Helgen har varit ganska jobbig men väldigt rolig också. Vi hade planerat en 30-årsfest för en av mina bästa vänner i all hemlighet och den var igår. Nu hade resten av tjejerna gjort större delen av allt men just igår var det mycket eftersom jag även hade stallet att fixa samt hämta hö. 
Kvällen blev iaf lyckad men vi åkte hem tidigt. Andreas har jättemycket i skolan så medan han pluggade med datorn i sängen och jag sov som en stock så var det full rulle på resten av gänget i bygdegården.
När vi städade idag var det lite lugnare dock haha.

Låg i soffan i eftermiddags och zappade mellan skidorna och hoppningen på tv. Såg inte slutet av hoppningen men SvT hade tydligen avbrutit sändningen med tio minuter kvar. Riktigt illa!

Gick igenom mässtältet och kikade lite innan Andreas åkte tillbaka till sthlm igen. Det är galet i Mora nu. Folk och trafik överallt. Skönt att bo lite utanför så man inte drabbas så hårt men jag tycker det är kul att det händer något här och all tillströmning av folk är bra för bygden. 

Hästarna fick vila igår för jag hade verkligen inte tid men idag tog jag en promenad med Helge i mörker och snöstorm. Det är bara att göra det, han ska inte stå mer än en dag så är det bara. Då får tv-soffan vänta. 

Det har snöat en hel del så jag hoppas vägarna är bra att rida på igen i veckan. 

Imorgon är det tidig vecka på jobbet och imorgon får vi tillbaka lägenheten som varit uthyrd till skidåkare. Snabba cash! 

I veckan släpps de nya ps-tränsen så då ska jag beställa. Can't wait!

 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0