Hemmafru.

Ledig dag idag! Älskar mina långhelger som infaller en gång i månaden. Ledig fredag-måndag och börjar jobba morgon på tisdagen. 

Lät hästarna gå på gräs länge i morse medan jag donade i stallet och sen red jag Grande. 
Han var väldigt stel i början, jag fick göra 100 000 övergångar innan han var någorlunda mjuk och ridbar. Han blir dock en helt annan häst att rida när han är varm och mjuk. Från gammalt ök till riktigt trevlig att trimma på. Han är så välutbildad så vill man lära sig nya saker är han en perfekt läromästare. Byter rent osv, inga hopphästbyten där inte. 


Diskade, tvättade en maskin och gjorde lite ärenden på stan innan jag stängde ihop en fiskgratäng som var klar lagom tills A kom hem från jobbet. Vilken hemmafru va? :) 

Red Helge på kvällen och han kändes fin och glad. 

Längtar tills jag får träna igen! Om det blir på Helge eller någon annan häst i framtiden får tiden utvisa, jag har tålamod. Mina hästar betyder så mycket för mig så jag kommer ALDRIG sätta mina egna "behov" före deras. Jag har inte råd med tre hästar, och absolut inte tid, så blir det inget mer träna med Helge får jag vänta. Det är okej. Men det lockar liiite att åka till Vechta och hämta hem en ny stjärna :)  


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0