Veterinärbesök.

Ni behöver varken bli oroliga eller skadeglada, vi har bara haft ett planerat besök av veterinären idag. Båda blev vaccinerade och Grande fick tänderna kollade. Han har lite vågbett (som han alltid har haft), hade nån vass kant och tänderna är ganska slitna men ingen fara än. Nu har han fått botulismvaccin så i slutet på veckan hämtar jag troligen hösilage. 
 
Har fixat lite med en hage idag och hästarna har vilat. Helge har extremt mycket överskottsenergi eftersom han vilat igår. Alltså EN dag. EN! Knasboll. Roligt det ska bli att promenera dem imorgon när han vilat två dagar i rad...hehe. 
 
Igår blev hästarna skodda och det gick jättebra. Helge var superduktig och inte vinglig alls. Nu har de fina fötter igen men inga vinterskor. Jag har bestämt att det inte ska snöa förrän dagen innan julafton och då ska det dumpa minst en meter. Capish?
Helge har dock överrullningsskor och de har inga broddhål alls så de fick bli borrade så jag iaf kan skruva traktbrodd om min önskan om sen ankomst av snö inte slår in. Det här är också sista perioden för i år som Grande får gå oskodd bak. Han får göra det den snö- och isfria säsongen. 
 
I måndags gick jag en timme med Helge efter några tuffa pass över helgen. I söndags red både jag, Emelie och Elin ut hästarna i skogen. Elin hade Grande och hon red honom riktigt bra. Inte lätt att gå från c-ponny till en grov storhäst på 175. Hon fick jobba för det men han blev mjuk och fin efter ett tag. Dock väldigt pigg när vi red hemåt =) 
 
Igår tappade jag min älskade telefon i betonggolvet på jobbet =( Har tappat den flera gånger förut utan att den gått sönder men den här gången förstod jag direkt att det var kört. Både glaset och displayen sprack och den funkade inte öht. Har iaf lämnat in den på lagning och borde få den imorgon. Det hoppas jag för jag BLIR GALEN på den jag har nu, min gamla Xperia. Har blivit bortskämd av min LG som är sjukt snabb och aldrig nånsin hängt sig. Vilket i-landsproblem. 
Därför ska jag jobba i helgen. Trasig telefon hade jag inte lagt in i min budget, om man säger så. 
 
Något jag hade lagt in i min budget är en "julklapp" jag fick igår. Nämligen en ridhjälm! Jag har ju nyss köpt en ny Uvex som jag älskar men jag kommer inte kunna mosa under en mössa i den när jag ska rida i vinter och min vinterhjälm har jag haft i minst 10 år nu så den känns inte så säker. Den nya blev en Jacson Wen som jag vann på Tradera för 450:-, helt ny. Kap! 
 
 Nu ska jag ta tag i lite disk innan favorit-tvprogrammet börjar. Bonde söker fru alltså. Love it! 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0