Oktobermåndag.

Har varit ledig idag och herregud vad skönt det har varit. 
Släppte ut hästarna i riktigt pissväder tidigt i morse innan jag och Andreas åkte på lite ärenden på stan. Satte in pengarna för transporten på banken (min bank har fortfarande kontanthantering som tur är) och hälsade på min fina mormor bl a. 
Frusna och trötta somnade vi lite till när vi kom hem. Jag iförd onepiece, ett täcke och med ett över mig. Undrar just hur jag ska överleva vintern, jag är som är så frusen. På jobbet går de flesta i t-shirt medan jag har tröja plus fleecejacka nästan jämt. 
Hade apropå det beställt en vinterjacka att ha i stallet men skickade tillbaka den då den var för tunn (jag behöver en TJOCK jacka) och jag tyckte inte att jag hade råd den här månaden ändå eftersom en vinterjacka kostar lite, väljer man ett dyrt märke blir ju bara det ännu dyrare. Ska försöka bli bättre på att hantera min ekonomi nu. Nu har jag ju allt jag behöver (och mer därtill) så jag ska inte lägga så mycket pengar på utrustning till hästarna och mig själv på ett tag. Jag är ganska nöjd med det jag har.
En bra fyrhjulsdriven bil som orkar dra hästtransporten.
En fräsch och säker hästtransport. Visserligen är den kanske lite FÖR fancy för mig som inte ens tävlar just nu men som sagt, den är säker och framförallt får jag ju faktiskt dra mina tunga hästar i den =P
En superbra dressyrsadel och en hoppsadel som jag trivs med. 
Täcken, träns, skydd osv av bra kvalité som passar hästarna.
Hjälmar, jackor, ridbyxor och skor har jag, det är bara ridstövlar som fattas. 
 
Hästarna fick vila idag för jag hade ingen ork alls. Vädret var dessutom inte roligt alls. Jag rider alltid vilket väder det än är i vanliga fall men den här veckan ska de ha en vilodag och den fick bli idag helt enkelt. De fick iaf gå i sommarhagen och mumsa några timmar medan jag mockade och donade. 
Helge var väldigt taggad när vi tog in dem så morgondagens promenad kan bli en jobbig historia =) 
 
 
Kan erkänna att det var frestande att åka till Friends arena sista helgen i november och göra slut på allt detta =P
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0