Ridtur.

I morse tog jag ut hästarna innan jobbet. 05,10 stod de ute och åt och jag mockade för fullt =) Grabbarna anslöt 05,20 och 05,30 var vi på jobbet, i vanlig ordning. 
Har sovit ruskigt dåligt i natt eftersom den här byn vimlar av raggarbilar med tillhörande drägg som tydligen MÅSTE ut och sota ur biljäveln tolv på natten, en söndag. Hade inte gjort så mkt om det inte var så att det är v12:a-motor, minst (okej det låter iaf som satan). Får väl hoppas att människan bakom ratten blir en amöba på en kattskit i sitt nästa liv, det vore rättvist. 
Well, trots dålig sömn så var det mysigt att ta ut hästarna i soluppgången i morse. Helge fick gå i vinterhagen eftersom jag inte har ström till den nya hagen vi byggt än. Grande får dock gå och äta hela dagarna då han är väluppfostrad (feg) och stannar innanför trådarna. 
När jag kom hem från jobbet fick Helge ansluta och beta några timmar han med. Lyckan var total. 
 
Nu på kvällen har jag och A skrittat ut hästarna i skogen. Jag ställde Helge åt båda håll och han blev riktigt, riktigt mjuk. Avslappnad och fin. Grande var snäll som vanligt och bar fint runt på A som inte behövde lyfta ett finger =) 
 
Är vansinnigt trött så snart blir det sängen. Tidig uppstigning imorgon igen.
 
 
Kömpisar.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0