Hängt löst.

Ja idag har jag hängt löst på båda hästarna. 
Grande var först ut. Honom red jag på banan med jockeyläder för att träna balansen. Han gillade inte alls att sporrarna hamnade mycket högre upp på honom och visade det genom att kicka bakut och skutta runt. Det gjorde inte så mycket men när han blev rädd för nånting (gud vet vad) och kastade sig tappade jag balansen, men satt kvar. Jockeyläder är livsfarligt hehe, men bra träning. Att dessutom stå upp utan att hålla i tyglarna i jockeyläder. Det är SKITSVÅRT. The sits-träning continues nästa vecka. När jag rider Grande framöver blir det barbacka eller jockeyläder. Jag ska banne mig få en riktigt bra sits. 
 
Helge red jag ut i skogen med dressyrsadeln och han var spänd som en fiolsträng. Galopperade korta sträckor och han hoppade åt sidan var 10:onde meter ungefär. Dock var jag tuff och drev fram honom hela tiden. Han fick inte ens chansen att stanna. Jobbade trav efter det och han var inte alls lika avspänd som igår. Ställde fram och tillbaka och varierade tempot och tillslut släppte det och han slappnade av. Det är så extremt frustrerande när han inte går att nå. När han är så spänd att han skiter i mig fullständigt. Då vill jag hälla en hink vatten över honom för att bryta hans "brainfreeze" och få honom att komma ihåg mig. 
 
Det ska bli skönt att vara ledig imorgon efter en dryg jobbhelg. Ska rensa ur min garderob. Den är helt sjukt oorganiserad nu. Försöka få till bättre ridpass än idag också. Hälsa på mormor skulle jag också vilja göra. Och sova.
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0