Hästarna motionerade.

Helge tömkördes en sväng i skogen. Det hade snöat lite men marken var fortfarande mjuk och han fick inga styltor alls. Han fick vara löst inspänd med låga fästen och bara kliva på. Avslappnat och fint, ända tills vi var nästan hemma då han blev rädd för något helt ovidkommande (som vanligt när det gäller hästar) och drog i väg en bit med mig flygandes i tömmarna bakom. Han fick stå och lugna ned sig sen gick vi hem, avslappnade igen och vissa av oss med lite längre armar. 
 
Om ca två veckor bär det iväg. Spännande. Eller nervöst är kanske mer rätt känsla.
 
Grande red jag barbacka idag igen. Tog grusvägarna längs sjön som även idag var mjuka och fina. Han var inte lika lätt och samarbetsvillig idag som de senaste gångerna men jag fick honom mjuk och avslappnad och andra halvan av ridturen var han riktigt fin. Hade lite mer i högertygeln så jag måste vara på honom mer med en kvick högerskänkel och få honom mer "genom" där. Han tar den inte riktigt när jag vill runda honom runt den heller så det får jobbas på. Annars kändes han jämn och fin och väldigt lydig. Han lär sig snabbt farbror G. Går utmärkt att rida utan sporrar nu. 
 
Imorgon får de nog vila för jag jobbar på förmiddagen sen ska jag titta när A spelar på after-ski och sen ska vi till en kompis och basta i deras stuga. Mys! 
 
 
 


Kommentarer
Mikxki

Fin bild :)

2014-01-05 @ 11:18:47
URL: http://mikxki.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0