Granderidniiiing.

Var lite kyligt idag men ett linne, ett underställ, en stickad tröja, en fleecetröja, ett par täckbyxor, en mössa, en täckjacka och en reflexjacka senare så var det lugnerz. Red dessutom barbacka så då är det ju ännu lättare att hålla sig varm. 
Valde att rida i skogen idag nu när det kommit snö. Det var bra underlag, ljust i skogen tack vare snön och månen och bara helt underbart! Hur härligt är det inte att vara ute i skogen och rida egentligen? Jag älskar det. 
Grande älskade det också. Lite för mycket kanske tom =) Han var väldigt pigg och inte lydig för förhållningar överhuvudtaget i början. Fick därför göra en miljon övergångar och halter sen funkade det, med visst underhåll. Alltså att han lyssnade ett tag sen var det lika igen och jag fick fortsätta med övergångarna. 
 
Jobbade lite i galopp idag och det gick toppenbra! Han drog inte iväg nånting, gick kvar i form och kom tillbaka till trav utan problem. I en uppförsbacke lät jag honom öka lite, fortfarande i form och på plats men med mer kraftfull galopp. Så himla underbart! Snögalopp med en älskad pålle i månljuset och kylan som biter i kinderna. Mysigt som tusan! 
Han var riktigt fin i traven på slutet och väldigt lydig, avslappnad och mjuk. Skrittade genom byn hem på isen/asfalten eftersom det blev en del pulsa i skogen. Det ska man vara försiktig med. Det är bra träning till en viss gräns men för Grande som inte är i någon toppform så får man ta det lugnt. 
 
 
 
Nu är han 21 år and still going strong (TA I TRÄÄÄÄÄÄ, JÄTTEMYCKEEEEEET). Skitrolig att trimma för man vet att man gjort rätt om han går bra. Det är ingen häst man kan åka på. 
Imorgon ska jag rida honom igen och gå med Helgeheeezten. Och jobba. #dörlite
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0