Weekend away.

Har varit i Hälsingland över helgen och träffat svär-familjen (säger man så?). I fredags åt vi på Spicy Cow som är en typ...ko-restaurang. Haha nej men grillat, cajun-blablabla. Ni fattar. Tror jag fick friterat- och fett-overload så nu vill jag inte äta sånt mer, nånsin. 
Igår blev det kräftskiva men eftersom jag vägrar äta stackars djur som kokats levande och som man dessutom sliter i bitar (hur vidrigt!) så åt jag jättegoda pajer och sallad istället. Mysig helg! Igår såg vi Pacific rim och jag lyckades hålla mig vaken hela tiden trots att den var slut 01,30. Amazing! Jag somnar 9 ggr av 10 när vi ser film nämligen, om inte mer ändå, till Andreas stora förtret. Den var extremt förutsägbar men lite rolig ändå. 
 
Idag tog vi sovmorgon och åkte hem vid tolv. 
Igår fick jag vet att man fick hämta gratis spån på ett ställe i närheten så det gjorde vi direkt vi kom hem. 20 stora säckar blev det. Skönt att spara in på lite utgifter. Gratis är gott! 
 
Tömkörde Helge på banan i ösregn innan de fick gå in för kvällen. Tycker det är en svår tid med täcken nu. Ha, inte ha, regn men varmt, kanske regn senare på dagen, regn på morgnen sol sen, osv osv osv. Lika med hur Helge ska ha ute. Han har ju utebox med ett stort fönster som är helt öppet hela tiden. Det blåser dock inte därifrån och boxen är isolerad men ändå. Han fick ett fleecetäcke i natt för han var liiiiiiite lite snorig (hönsmamma much?). Jag har hellre fönstret öppet och lägger på honom ett täcke. Iaf tills det börjar bli kallt på riktigt. 
 
I fredags red jag och Emelie och tränade på övergångar i massor, mellan alla gångarter. Galopp - halt var inte jag och Helge riktigt överens om hur de skulle utföras. Fick göra många innan han öht ville lyssna. Gjorde många korta övergångar mellan skritt och trav också. Det behöver båda dom där knasbollarna. Det är lite kul att båda Helge och Willy behöver ungefär samma jobb. Praktiskt när man rider tillsammans! 
 
Grande tömkörde jag på banan i fredags och han lullade på fint och avslappnat. Med några tokspel förstås, som alltid =) 
 
Imorgon är jag ledig så då ska båda hästarna ridas, det ska städas hemma och pluggas. Det går för övrigt FANTASTISKT bra att plugga just nu. JUST NU. Jag VET att det kommer gå åt skogen och vara svårt och att jag kommer hata det över allt annat MEN, NU går det bra och det ska jag leva på ett tag =) 
 
Nu ska jag och A äta gulaschsoppa som han gjort. Från grunden. Hur perfekt boyfriend liksom. 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0