Slut på helgen.

Har både haft en bra och dålig dag. 
 
Tömkörde Grande i morse som var fullständigt bananas! Han laddar i varje steg och från ingestans exploderar han i luften, hoppar tjuter och drar full spätta runt, runt, runt mig. Knasboll! Det är kul att han är pigg trots sina 20 år men lite ordning må det väl vara på galningen =) Hans skritt var iaf väldigt bra (tömkörde på gräs så försökte hålla mig till skritt), energisk men ändå inte trippig. 
 
Helge åkte jag till Orsa med så red vi markarbete tillsammans med Elin och Curry. Helge kändes dock inte helt 100 =/ I höger varv, alldels perfekt, i vänster tar han inte för sig lika mycket med vänster bak som han gör med höger bak i höger varv. Han haltar inte men han känns inte riktigt jämn. Därför har jag ställt in helgens KM i dressyr samt nästa helgs träning för Louise Haaga. Tråkigt såklart men det betyder ingenting jämfört med hästens hälsa. 
Ska försöka få en tid hos Li Johansson nu på torsdag så hon får gå igenom honom och se om han har någon låsning. Det blir iaf bara promenader tills han är utredd på ett eller annat sätt. 
 
Han fick frihet under ansvar att gå i sommarhagen idag men det funkade inte =) En stolpe var trasig och tråden nerriven då han försökt ta sig till det grönare gräset på andra sidan. Skitunge! Ja, ja, det är ju slut på grässäsongen alldeles strax ändå. 
 
Imorgon är det även dags för mig att bli kollad i ryggen. Ska bli läskigt men lite skönt att få det gjort ändå.
 
Vi har även hunnit med att ta uppp båten idag. Min stackers biiiil. Den orkar absolut dra en stor båt men den känns inte helt okej den heller. Så nu ska både jag, Helge och bilen iväg på service =)
Billig månad oktober kommer bli..... 
 
Lunch i stugan med Andreas, mamma, pappa, farfar och hans fjälla var dagens höjdpunkt. SÅ mysigt!
Stugan blir så fin med nya utbyggnaden.
 
 
Den i bakgrunden är dyr i drift. 
Den i förgrunden är ännu dyrare.
Jag älskar båda, men mest hästpålle förstås!


Kommentarer
Maria

Hoppas det inte är nåt krångel med Helge:(. Kram M http://lillymia.blogg.se

2013-09-22 @ 21:56:41
URL: http://lillymia.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0