Slut på en hektisk vecka. Typ.

Har äntligen slagit ner röven i soffan efter en hektisk vecka. Antar att vissa av er har det minst lika eller mer hektiskt än mig men jag tänker ändå gnälla. Glömde tom min och älsklingens årsdag igår. Skandal! Spec enligt honom =)
 
Helge blev ju skodd igår och har *trumpetfanfar* skorna kvar än! Kors i taket och sånt. 
Red ut honom i skogen med Emelie och Curry. Vi tränade övergångar, övergångar och övergångar. Kan man göra för många sånna? Tror inte det.
Helge var stretig i början men blev finare ju längre tiden gick. Tränade att göra en bra fattning, kort galopp, bra avsaktning till skritt från galopp och från början igen. Han var duktig och väldigt laddad. Kändes som om han skulle kunna skutta rakt upp istället för att samla sig men det gjorde han inte. Det tackar vi för! Hade varit jobbigt att gå tillbaka genom skogen i ridstövlarna. 
Traven var svårare att få till en bra takt och ett ärligt stöd i. Han kommer väl undan med att han inte blivit riden på en vecka och var lite "all over the place". Imorgon finns inga undanflykter. Möjligen att jag borde lära mig rida. 
Ska försöka tvinga A att filma och fota imorgon. Får se om det går, han är envis den fan. 
 
Nej, nu ska här städas! Gud så trist. Kanske kan ta in på hotell över helgen istället... Ska kolla över ekonomin. Hittade 200kr i ett par ridbyxor idag så nu är jag rik!
 
Den långhåriga till höger är den envisa.
Den till vänster är mest bara mycket älskvärd och perfekt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0