Äntligen helg?

Äntligen helg, kan man tycka, men jag ska jobba som vanligt. Det är stora dollartecken i mina ögon och de försvinner inte förrän jag blir rik. Jag vill leva ett bra liv utan att oroa mig för pengar. Just jobbar jag över för att slippa låna pengar. Helvete vad dyrt det är med två hästar. Att ta väl hand om två hästar, kan tilläggas. 
Det är det dock värt. Är man ung (nåja) och pigg så är det väl bara att köra och jobba på. Kan däremot tycka att min käre far kan lära upp nån ny som är lika duktig på sitt jobb som han är så han slipper jobba över varje dag som har gjort de senaste 20 åren. 
 
JAG har dock varit ledig idag. Spenderade dagen i skolan, hos frisören, hos mamma och pappa och på hästryggen. 
Skolan: Hade mattelektion som gick bra. Lite genomgångar osv. 
Frisören: En vän ska snart göra gesällen och då är jag hennes bröllops- och långhårsmodell. Mitt hår är sooo hot right now =P Hehe.
M & P: Skulle bara kika förbi men blev bjuden på lunch där, vilket såklart var välkommet!
Hästryggen: Jag red Helge och Emelie red Grande. Vi red ut och jobbade lite på en äng först sen vidare genom skogen hemåt. För att Helge skulle jobba riktigt i galoppen fick jag rida med massor av ben. Han tycker inte riktigt om när jag rider honom i ramen där han måste acceptera mitt stöd i både hand och skänkel, men det måste han ju såklart. Pga att han var lite seg på ängen så gasade vi på i skogen istället. Då orkade han minsann jobba rätt =) Tråkigt att springa runt, runt, liksom. Galopphästen i honom vill springa rakt fram i full fart i skogen. 
Emelie och Grande gick det bra för också, han fick jobba på rejält. Bra att han fick en genomkörare.
 
Nu ska jag sova. Klockan ringer 05,15 imorgon.
 
God natt!
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0