Söndag.

Min dag startade med jobb. Det känns inte ens konstigt att jobba sex dagar i veckan längre, det har blivit mer regel än undantag att jag gör det. Heltid plus övertid, men det ger klirr i kassan. Den här månaden har jag räknat ut att jag har 18500:- i räkningar (pga bilservice och veterinärräkning). Inte så fantastiskt roligt kanske, men överkomligt. Typ.
Jag gör verkligen allt jag kan för att klara mig och hästarna på bara min lön men det är svårt. Jag måste jobba övertid för att klara mig och leva någorlunda som jag vill. Det är lite jobbigt att ha den pressen men jag vill ju ha kvar båda hästarna so what to do. Lika bra att passa på att jobba övertid så länge vi får. Försvinner den möjligheten blir det än mer knapert. Får tvinga Andreas att flytta hem då kanske ;)
 
Ett litet ljus i tunneln är att my man funderar på att bli aerospacevaddetnuhette, alltså rocket scientist for real! HUR. COOLT?! Då kan han försörja mig. Köpa 100 hästar och en gård för massor av miljoner (kanske Grevagården som är till salu för 29 millar). 
Hehe, nja, jag vill gärna kunna försörja mig själv. Är inne på ett visst yrke nu men det håller jag tyst om tills vidare. Jag ändrar ju mig HELA tiden så det är ingen idé att fundera på det så mycket än. 
 
Hästarna har vilat idag. Tar jag ut Grande för tömkörning etc börjar Helge vandra= inte bra just nu. Helge är fortsatt busig, fast nyskodd och ömfotad. Han var helt ren innan skoningen så inflammationen måste ha gått bort då iaf. Får se de närmaste dagarna. 
 
För övrigt så har Andreas hjälpt mig med matten idag och det kändes bra. Riktigt bra faktiskt. 
 
 
Fotade lite hästar idag. En bekant har köpt en ny stjärna. Jättefin! Den nedre bilden är han, den övre hennes nuvarande och samma häst som vi var ute och letade efter i skogen häromdagen.
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0