Confused.

FÖRVIRRING.
Det är vad den här dagen handlat om. 
 
Först dog jag av oro några gånger när pojkvän (sambo, särbo, kille, vadhannuär) glömde höra av sig när han kom hem efter nattgalej i Sthlm inatt. Alla vet ju hur farligt och dräggigt Sthlm är, det är sen gammalt. När han hörde av sig blev jag lugn men standarden för dagen var redan satt. Jag gick mest fram och tillbaka och visste inte vad jag höll på med. Så jag vet inte riktigt hur det gick att jobba. Borde iaf ha blivit mycket gjort med tanke på hur mycket jag liknade en jojo (min jojoooo, min jojo) i mitt tillvägagångssätt. Hade en "praktikant" med mig också som skulle läras upp. Kul faktiskt. 
 
Gick till stallet med härlig musik i öronen. Musik kan verkligen lätta upp det mesta. En promenad i solen med musik man älskar, hur underbart?! 
Hästarna fick gå i sommarhagen idag igen. Dock var det kanske lite väl mycket fart på dem idag då de var rädda för något så livsfarligt som en hög med virke. Tömkörde krukan Grande men han var rätt seg idag faktiskt. Kanske stinn av gräset. Helge var eld och lågor som han varit nån vecka nu. Ser nog roligt ut när jag går med båda samtidigt. En får man bromsa HELA TIDEN och en får man typ dra i =) 
 
Sprang nästan hela vägen hem innan mitt stackars knä gjorde för ont. Skönt att ha rört sig lite iaf! 
 
Nu lagar jag potatis, sås och quorn eller vad det heter. Vad är det för något egentligen? Det är inte kött iaf och det är huvudsaken. Som den djurrättsaktivist jag är försöker jag dra ner ordentligt på kött. Okej, kanske inte aktivist men jag är väldigt mån om att djur ska må bra. Tänker ta det ett steg längre och inte köpa läderprodukter från Kina vilket är ett av de sämsta länderna i världen ang djurskydd. 
Ekologiskt, närproducerat och snällfiskat, det är väl det minsta man kan göra. 
 
 
Sofies toksöta lurv. Några år äldre nuförtiden =)
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0