Action på industri.





Satt i godan ro och höll på att somna på jobbet, i vanlig ordning, när brandlarmet fick min hjärna och allt annat i min kropp dö ihjäl i rena förskräckelsen. Som vanligt trodde vi inte att det brann utan fortsatte glatt jobba innan snillet i sällskapet (jag, dah) kom på att vi jobbade kväll och att det alltså inte var övning och vi gick ut till samlingsplatsen. Gentlemännen till kollegor var ute sedan länge och hade ingen märkvärd brådska att hämta oss damer. Tur att vi kan reda oss på egen hand.

Nåväl, det brann inte, det var några estländare som monterar ner maskiner som ska till Finland (makes no sense) och de hade lyckats få till massa rök som drog igång larmet. Det kom ett gäng brandmän som skulle kolla och det gjorde vi med. Nyfiken som man är. Det enda jag såg var dock buttra män från Estland och ett tag var jag helt säker på att min sista stund var kommen. De såg inte ut att höra hemma i en gosskör om man säger så.
Ett "trevligt" avbrott och jag blev klarvaken! Sen dess har jag lyssnat på sjukt bra musik och känt mig allmänt glad. Idag igen! Kors i taket.

Ca två timmar till helg och löning. Tgif snart.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0