Soffhäng efter veterinärbesök.

Sitter på min bästa bloggplats (typ min bästa plats i hemmet oavsett aktivitet) nämligen soffan.
Min "varva ner"-plats.
Har både lagat mat, ätit och räknat matte, och vet ni. DET. GÅR. BRA! Jag känner mig nästan lite smått smart. Det jag håller på med nu (ekvationssystem) är relativt lätt och det jag inte kan själv förstår jag efter en enklare förklaring. En fantastisk känsla! Jag tror dock inte att provet på fredag ska gå som en dans för det, men det är skönt att det känns lätt ibland och inte bara åt helvete. 
 
Något som dock är åt helvete är att jag haft ont i huvudet varje dag sen jag hade migrän. Lite tröttsamt. 
 
Har varit ledig idag eftersom jag varit iväg med Helge till Rättvik. Återbesök, fix av tänder och vaccination. Hans tänder kollas var sjätte månad. Det kan bli så mycket dåligheter av dåliga tänder så det är något jag tycker är viktigt att hålla koll på. Han hade några små hakar bara och jag fick beröm för att jag håller efter och kollar honom så pass ofta. Grande kollas ca vartannat år för han har inga problem med sina tänder *än så länge*. 
 
Hovledsinflammationerna var borta men det syntes en liiiiten skillnad i steget när man böjde bakknät som han var öm i sist. Och den hältan syntes fram. Han spänner sig så otroligt mycket när man lyfter honom bak så det är troligen därför han blir så fram. Han ska vila den här veckan sen ska jag börja skritta igång honom =) Kan tala om att jag kommer börja med att gå och tömköra några dagar innan jag hoppar upp för första gången. 
 
 
 
 
 
Så sugen att rida min Klenkråka igen!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0