Kurs och ridning.

Idag har jag varit på första dagen av tre på en utbildning. En utbildning vars syfte är att vi ska lära oss lite mer avancerade saker om maskinerna, dess inställningar, olika egenskaper hos olika material osv. Ganska intressant. Jag har svårt att komma ihåg en del saker men när det gäller att tänka logiskt så förstår jag med lätthet, faktiskt. 
Jag är skapligt kvicktänkt när det gäller vissa saker iaf =)
Dock blir jag lätt ofokuserad när jag blir trött och just när läraren ställt en fråga utbrister jag:" Va fan den här smakar ju lakrits"! (hade kastat mig över den stackars godisskålen jag stirrat på, men hållit mig borta ifrån under större delen av dagen). Godisen var mycket riktigt lakrits och efter ett gapskratt hade jag även svaret på frågan.
 
Dagen gick väldigt fort och maten på hotellet var jättegod! Strömming med mos. Fisk är en favorit hos mig. Äter mycket hellre fisk än kött om jag får välja. 
 
Släppte ut hästarna innan kursen i morse och åkte dit igen direkt efter. Helge red jag ett lätt dressyrpass på. Bara skritt såklart. Han var väldigt spänd och det blev något bocksprång faktiskt. Knasboll. Det var mörkt och jag red med pannlampa. Det tillsammans med överskottsenergi och läskiga saker överallt blev lite mycket. När han slappnade av mellanåt kändes han väldigt fin i munnen och var mycket lätt att reglera och göra övergångar till halt på. 
 
Grande red jag ut barbacka. Han var jättefin direkt i högersidan men vänster.... Jag fick ta nästan hela passet på att få till vänstersidan. Fick igenom det jag ville tillslut men som jag fick jobba. Antar att något tar emot för honom men jag måste ju jobba igenom det för att få det att lossna så han blir mjuk. Li ska få kolla honom framöver och det ska bli väldigt intressant. Tror han har både en och två spänningar som behöver lossas. 
 
Nu ska jag försöka kombinera fotbollen med matte-plugg. Vilka fryslortar portugiserna verkar vara. Spela fotboll i polotröja och vantar liksom. Ronaldo din tönt =) // En annan tönt som sitter i soffan med två tröjor och en filt.
 
 
En bildbomb på en lakrits-hatande, förvirrad, fryslorts-tönt.
 
 
 


Kommentarer
Stockholmsjenna.se - En del utav HorseSpot

Fina bilder!

2013-11-20 @ 18:25:01
URL: http://stockholmsjenna.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0