Dressyrträning.

Två tröjor och en tjock filt har jag på mig och ändå huttrar jag som ett litet asplöv. Sjuk? Nej, bara en fryslort. Jag fryser nästan jämt. Det är bara mitt i sommaren en riktigt varm dag jag inte fryser. 
 
Har tränat dressyr för Annica på Helge idag. I början kändes det förjävligt rent ut sagt och jag kände mig som en nybörjare. Han var hård i munnen och jag hård i handen. Vet inte vem som började , men jag antar att han inte var riktigt framme för skänkeln. Berättade för Annica hur jag kände och fick därför rida skänkelvikningar i alla gångarter nästan hela passet. Det är något vi gjort väldigt lite så vi var inte så duktiga till en början men efter lite tragglande gick det bättre och han flyttade undan fint. Som vanligt så har jag tränat för mesigt. Han flyttar bra för den skänkeln jag ger honom men jag ska egentligen kräva mkt mer. Bara att träna vidare. Vi fick läxa att vara bättre på skänkelvikningar nästa gång =) 
 
Efter träningen fick Helge gå ut i hagen igen medan jag packade hö och fixade lite inför helgen. Imorgon kommer det bli väldigt stressigt för mig efter jobbet så därför tar jag ut hästarna innan jobbet och gör vad jag hinner i stallet innan jag börjar jobba 05,30 sen gör jag resten efter 14 när jag slutat. 
 
Hästarna kom in vid åtta idag. Så skönt att de kan ute länge om dagarna nu. Ut runt 06 och in mellan 18-21 nångång beroende på väder. Nu när det inte är några flygfän ute är de lugna och nöjda med att vara ute. De får middagen ute också så inte maten inne lockar alltför mycket. 
 
Nej, packa lite så det är klart iaf. Sen ska jag ta tag i deklarationen. Det gäller att vara ute i tid.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0