Bruce-konsert.

Urladdning. Det kan man kalla gårdagen.
Alltså....det är den allra bästa kvällen jag haft i mitt liv! För att dra det lite snabbt (är trött och ska ta en dusch strax sen sova) så köade vi från 12,30 till 17,30 utanför Friends Arena, det var superbra ordnat så man kunde sitta vart man ville och chilla i sin solstol och äte lite medhavd sallad osv medan man väntade. Vi fick nr på händerna och "Golden Circle"-band och tillslut kom vi in, tog en bra plats och innan Bruce började stod vi endast en meter från staketet. Grymt! 
Bruce körde järnet som vanligt och spelade hela Born in the USA-skivan, vilken jag tycker är den bästa (både No surrender, I´m going down och Working on the highway) och så körde han ALLA låtar jag ville höra utom en och den körde han förra lördagen då vi också var där så det gjorde inte så mycket. 
Kvällen var helt otrolig och den avslutades med att Andreas lyfte upp mig på axlarna och då såg Bruce mig och pekade och ropade "Looking good!" till mig där jag satt och sjöng med och klappade händerna hejvilt..
Fatta vilken jävla grej alltså. Bruce har pratat direkt till MIG! UNfuckingBELIEVABLE! Det gjorde hela min kväll det där. Sen att han säger sådär till random folk varje konsert spelar mig ingen roll. Han tittade på mig och sa det och det kan jag leva på läääänge =) Haha.
 
Vi kom hem ganska snabbt och somnade efter en väääldigt välbehövlig dusch. Svetten bara rann efter ryggen hela konserten för det var sjukt varmt och man hoppade som en dåre konstant.
 
Mer utförlig recention imorgon. 
 
Lite snabbt om dagens hästeri också.
 
Red Helge i skogen och tänkte hela tiden på vad Göran så på träningen vilket resulterade i en mycket lydig och trevlig häst. Han var jättejättepigg men använde energin till att orka jobba med mig och inte försöka springa ifrån jobbet. Dagens svårighet var avsaktningar från vänster galopp men i höger gick det super och de flesta andra övergångar och tempoväxlingar gick också bra. 
 
Nufårevanog! Hejsvejs
 
 
Hihi, Andreas ser ut som en hillbilly med kepsen på sned =P
 
Fattar ni hur nära vi var. På slutet var det bara en rad framför. Awesome!!
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0