Uppdatering.

Tredje semesterveckan är snart slut. Jag känner mig inte så ledsen för det. Har haft en underbar semester och har en hel vecka kvar. 
 
Den här veckan har vi varit i Idre och vandrat upp för Städjan. Det är ingen lång vandring ( blev 7,5 km fram och tillbaka) men JOBBIG! På slutet är det bara att borra ner huvudet och gå på, oavsett om man orkar eller inte. Upp kom vi och det var så fint! Vi hade enorm tur med vädret också.
 
 
På vägen hem åkte vi till Njupeskär och gick in till vattenfallet. Ytterligare 4 km men det var det värt! Fantastiskt fin natur och häftigt att se Sveriges högsta vattenfall live.
 
 
 
Annars har vi hängt massor hemma hos min moster som har pool och blivit bjudna på fika varje dag. Lyxigt värre. 
 
Helge tappade en sko i tisdags så han fick vila några dagar och blev skodd i torsdags. Han har gått med sulor ca 4 år men nu testar vi om det går utan. Red en sväng i skogen idag och testade. Märkte ingen skillnad. Hoppas det funkar.
I lördags hoppade jag med honom och tänkte skutta lite mer nån dag i veckan. Har anmält mig till en Louise Haaga-träning i augusti. Hoppar inte för att börja tävla i hoppning utan för att vi tycker det är kul att skutta lite och ett bra sätt att stärka honom. Kul att träna för en duktig tränare dessutom. Det är dock dressyren vi lägger mest krut på. 
 
Grande går jag med lite då och då. Han är lite stel bak men behöver komma igång. Jobbigt när det är så varmt bara, då vill man helst ligga i sjön och svalka sig och hästarna är inte heller jättepigga. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0