Torsdag 25/4

Började dagen med en promenad med hästarna i skogen. Klättrade i 5-6 backar så de fick jobba lite. Det blir mkt promenader på kvällsskiften för jag hinner inte rida båda och båda måste röras på. Grande ska hållas igång och andas igenom lungorna ordentligt. Ska rida honom imorgon tänkte jag men först ska Helge trimmas dressyr i Orsa. 
Hur som helst så är det ju bra både för mig och hästarna att ut och gå och genom att klättra får de använda lite muskler också samtidigt som de får lite flås. Grande skulle dock stanna och äta upp hela skogen idag. Bara för att jag lät honom ta en tallkvist så skulle det äta konstans helt plötsligt. 
 
Mysigt med skogen, sol, fågelkvitter, hästar som frustar och nöjda går med huvudena i backen. Fler borde ta promenader med sina hästar. Nu går ju jag lite väl ofta kanske men det är som sagt bästa lösningen när jag jobbar kväll.  
 
Idag är det afterwork på jobbet. Det är mellan 16-18 och jag jobbar 13.45-23.20 så jag får väl stämpla ut nån timme och gå dit en sväng. Inte dricka alkohol såklart. Har hört att sprit och vassa knivar inte går så bra ihop. 
Sen har jag helg! Längtar!
 
Vi åker till Sälen lördag-söndag och umgås med syster och tjejerna. Trevlans.
 
Förra året.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0