Tisdag

Bläää vilken dag. Eller blä vilken dag på jobbet. Haft vrålont i magen hela dagen. Gick och höll mig ifrån att kräkas hela morgonen och trodde ett tag att jag skulle få lov att gå hem, men icke! Man är väl en hårding liksom. Bet ihop och lyckades iaf jobba hela dagen. Har inte råd att vara sjuk, inte tid heller för den delen. 
 
Vilade en timme hemma innan jag åkte till stallet. 
 
Red ut Helge en underbar tur i skogen. Red runt en tjärn på en lång och fin sandväg som är perfekt att galoppera länge på. Han var så grymt fin hela tiden! Från början till slut. Fin i munnen, inte stark alls utan jag kunde direkt sitta och "finrida" utan att behöva "få till" honom först. 
Galopperade mycket i olika tempon och han var tom skapligt lätt att få tillbaka. Höll på att skratta ihjäl mig när vi tog sista galoppen. Han fattade liiite innan mig och vägrade sakta av när jag skulle fatta om. Han var superlätt i munnen och galopperade typ på stället helt lugnt och fint. Knashäst =)
 
Andra halvan av ridturen regnade det och vi blev pissblöta men det gjorde inget. Jag var så glad över min underbara häst och de underbara ridvägarna vi har. 
Tog av Helge alla broddar idag så därför skrittade jag av genom byn på asfalten. Härligt att känna marken på riktigt under hovarna kan jag tänka mig. 
 
Imorgon ska vi kanske ut på äventyr. Bildbevis kommer isf!
 
Grande ska jag rida på kvällen med Elin och Curry. Han låter fortfarande bra *ta i trä*. 
 
Utöver det så MÅSTE jag ta tag i lägenheten. Och fixa transportmedel till Sthlm på fredag. 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0