Pannlampa.

Nu när det börjar bli mörkt ute om kvällarna och jag vill rida ändå, så måste jag skaffa mig någon form av belysning i skogen. Då jag inte har råd att anlägga ett eget elljusspår på varenda ridväg så får det bli pannlampa. Dock är ju alla som har någorlunda pris kort sagt värdelösa. Jag kunde lika gärna ta med ett värmeljus i handen. Därför tänkte jag investera i en riktigt bra pannlampa. Jag menar, jag lär ju vara mörkrädd några år till och utvecklar inte hästar mörkerseende så kommer jag således behöva en även nästa vinter, och nästa.
 
Tipsa gärna om en pannlampa, läs strålkastare, som lyser upp minst halva kommun, syns från rymden och aldrig tar slut på batteri (spec inte när man är mitt ute i skogen). Kanske man kan köra in hästarna och ha ett litet elverk på en vagn bakom när man rider. Ska absolut ta det i åtanke.
 
Är beredd att lägga mellan 1000-2000 (mkt ridning i mörker på vinterhalvåret) på en men då jäklar ska den uppfylla alla mina önskningar också.
 
Petzl? Är det good shit?
 


Kommentarer
Lena

Hej! Distansryttare brukar ju rida långa turer,även i mörker.Koll upp med någon sån vad de gillar för pannlampor!Själv har jag lyxen att ofta kunna rida i dagsljus och motionering i mörker består mest av att jag promenerar dem på vår lilla väg,med risk för att raggla ner i diket eller att hjälpligt raggla runt i paddocken med sken av en gatlampa...

2012-09-11 @ 20:19:55


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0