Skogspromenad.

Hittade Helge liggande i hagen idag. S.U.C.K! Han reste sig dock direkt jag visslade på honom och började gräva och pyssla i gräset (jorden) som jag antar att de gjort innan. Frostgräs + jord = Ont i magen på en känslig häst som Helge.
Vet inte riktigt hur man ska göra... Ge dem 30 kg hö ute så de aldrig ens får tanken att äta något annat? Vill ju dock att han ska få mkt hö inne också så.... Hästar äro omöjliga att förstå sig på.
När i helvete ska de lära sig prata?!
Mitt liv skulle underlätta OERHÖRT!
 
Han får iaf både olja och kokt "linfrögegga" som förhoppningsvis ska ta med sig jord ut igen. Kraftfoder får han inget mer än lusern-mix (grovfoder/kraftfoder) mineraler och rapsolja. Jag. Blir. Galen.
 
Tänkte rida idag men pga detta så gick jag en timme med honom i skogen och Cicci red med på Grande. Pigga och glada hästar. Både klampade direkt i tjärnen vi gick till och drack, plaskade och hade sig. Jag höll mig på land som den tråkmåns jag är. Gå hem i blöta kläder i minusgrader kändes inte aktuellt.
 
Samma tjärn, samma hästar, annan tidpunkt.
 
 
 
Annars har jag hälsat på mor och far. Blev bjuden på mat och så lyssnade vi på musik och skrattade lite åt söta ungar som gör knäppa saker på youtube. A åkte till Sthlm vid elva idag då det visst är någon gitarr-gud i Sthlm som har spelning ikväll.
 
Har en ganska fullsmockad vecka framför mig, vilket är kul!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0