Ordbajseri.

Tittar på Bonde söker fru och gråter en skvätt. Nej, haha det gör jag inte. Det är sista valet idag och de jag hejar på har hittills åkt ut. Förutom Miss BigBoobsBlondie förstås. BRA att Klas inte valde henne. Som den äktenskapsmäklare jag är ( har faktiskt tussat ihop flera par) tar jag mig rätten att veta deras eget bästa.
Kanske en ny affärsidé?
Susannas Ihoptussningsbyrå. Får kanske fila på namnet först.
 
Idag tömkörde jag Helge efter gårdagens dressyrträning. Jag är fortfarande på små rosa moln över den. Lärde mig mer på de 45 minutrarna än på mina 21 års ridning, typ. Nej men det var riktigt lärorikt och öppnade mina ögon rejält. Inspirerad är bara förnamnet! Ska försöka tänka på precis allt hon sa på morgondagens Annicaträning.

Åter till idag. Det.Var.Mörkt! Därför är det tur att jag äntligen fått beställa en sjujäkel till pannlampa. Den kommer om några dagar och kommer förmodligen synas från rymden. Då är det bara att vänta på snön så det går att rida också. Stenhårt i skogen, stenhårt på grusvägarna, skapligt på ängarna atm. Vill inte rida på asfalt nu heller då Helge bara har traktbrodd runt om.
 
Emelie red Grande idag samtidigt som jag tömkörde. Hon hade pannlampa och det var nog tur, annars hade de nog hamnat i fel kommun tillslut i mörkret.

Har även slängt massa hö som inte var fräscht. Rundbalar i år är inte att rekommendera.
 
För övrigt så fryser jag ihjäl lite i lägenheten här hemma men jag vägrar ha på ett till element. Det är perfekt sov-temperatur och sov-temperaturen får man INTE ruckla på. 15-17 grader is (is..haha) the shit. Behöver dock installera någonslags timer som gör att det är runt 20-21 när man vaknar. Den där fryslorten jag bor med ibland gnäller ju så förbaskat om hur kallt det är här inne när man vaknar.
 
Nu ska jag duscha sen sova! Om någon inom en mils omkrets så mycket som andas för högt ska jag personligen... inte göra nånting.... men i natt vill jag sova ostört. Tyst, kallt, mörkt och drömma om att det är sommar eller något annat som är trevligare än november. Alltså precis vad som helst.
 
 
 
Oj, det tog lång tid att skriva ner det här märker jag. Bonde tog slut för en halvtimme sen =P
 
Huj, huj.
 
Hemma.
 
 
 
 


Kommentarer
Maria

Såå kul att träningen gav så mycket! Du måste förklara vad du fick för aha upplevelser! Kram M

2012-11-28 @ 21:48:34
URL: http://lillymia.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0