Klubbtävling i Orsa.

 
 
 
Den stora dagen!
Haha, inget att skryta över men idag har vi "tävlat" och det gick superbra. Han skötte sig verkligen över förväntan och var inte rädd för nånting inne i ridhuset trots att det var väldigt mycket folk där och tittade och många hästar kring honom. Det känns som det absolut viktigaste, att han kan vara lugn i en sån situation. Sen blev vi felfria också vilket var en kul bonus =) Ett till plus var att jag inte var nervös så jag tror det var bra att jag valde en minihöjd så jag kunde koncentrera mig på ridningen och inte höjden. 50 är ju löjligt lågt, det tycker tom jag.
 
Han är ännu lite svår att reglera vilket gör att vi kommer lite fel ibland, som på hinder 2 och 7, men på den här höjden gör det inget.
Vi red fram ute i spöreget på travbanan och galoppera var jättekul tyckte Helge och drog tyglarna ur händerna på mig. Skinnhandskar plus lädertyglar i regn= ingen bra idé. Buspålle. Pigg får man gärna vara dock och lydigheten jobbar vi vidare på.
 
Här är filmen som snälla älsk filmade <3 Verkligen guld värt att du följer på sånna här tillställningar.
 
 
 
När vi äntligen kom hem har vi bara tagit det lugnt. Sett film som jag i vanlig ordning halvsovit mig igenom. Jag är verkligen URDÅLIG på att hålla mig vaken när vi ser film.
Imorgon är det tidigt uppstigande som gäller så snart är det läggdags.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0