On the road again.

Borta bra men hemma bäst heter det ju, och jag tycker det stämmer alldeles utmärkt.
Vi har varit på semester/roadtrip sen i torsdags men det var skönt att komma hem idag. Hem till hästarna =)
 
Vi startade vår resa med att köra till Göteborg, via Skara hästsport förstås och ett annat litet missöde men det talar vi inte högt om (missade en infart och fick åka några mils omväg).
På fredagen gick vi på stan i Göteborg, åt en fantastisk Ceasarsallad och vid 15,30 gick vi för att köa utanför Ullevi till Bruce.
Vi satt i solen och myste, så gott man kan mysa på asfalt, och vid 18 blev vi insläppta och galopperade raka vägen så långt fram vi kunde. Hamnade ungefär 20 meter från scen och var grymt nöjda med det men innan konserten var slut stod vi 5 meter ifrån och jag var ganska lyrisk över det. 5 m från BRUCE! My god.
 
Han inledde med Promised land och då svimmade jag nästan. GALET bra låt. Fortsatte med den ena fantastiska låten efter den andra och när han körde Drive all night....H.E.R.R.E.G.U.D!
 
De släckte ner hela Ullevi utom en lampa riktad på Bruce och när han började sjunga tändes tusentals mobiltelefonen som vajade i luften.
Stod i armarna på min älskling och hade det så perfekt man kan ha. Ett ögonblick att alltid minnas.
 
Kolla här bara. Tänk att vi stod där i folkhavet och bara njöt.
 
 
 
Bruce Springsteen är en extremt bra artist på alla sätt och det finns INGEN eller INGET som kan mäta sig med honom tillsammans med The E Street Band. Så enkelt är det.
 
Vi är nog fortfarande på rosa moln efter den där konserten och kommer nog vara ett tag till. Jag är väldigt, väligt glad att vi var där och fick så bra platser. Sommarens höjdpunkt.
 
Det blev en natt till i Göteborg sen Mellbystrand, Halmstad, Varberg, Tibro och nu hemma.
Har haft en supermysig semester, har tom "badat" i havet (gick i iaf). Bilder kommer någon annan dag, verkar inte fungera nu.
 
Nu är det dags för nya "utmaningar". Nästa torsdag händer det förhoppningsvis något väldigt roligt på hästfronten så det ska det slipas och trimmas till i veckan.
 
Var förresten kul att träffa hästarna igen. De brydde sig nog inte alls men matte blev glad =)
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0