Kylig ridtur.

9 sjuka på jobbet på min avdelning idag så det var inte läge att vara klen och gå hem idag inte.
Vaknade med grym huvudvärk (inte i närheten av migrän men ändå) och den satt kvar en bit in på morgonen tills jag gav upp och tog en näve Naproxen. Det behövdes. Ja, inte en näve förstås utan en. Har krånglat rätt mkt på jobbet men då går tiden iaf fort.
 
Jag och Emelie red ut idag, igen. Samma väg som de senaste 4 gångerna jag ridit, men skogen undviker jag just nu. För lite snö så det är knöligt.
Termometern visade -17 när vi skulle iväg (är det inte väldigt mkt temperatur-prat här?...jag tror det) men vi hade förberett oss för att sova under bar himmel på Antarktis ungefär så vi frös ingenting alls. Hästarna fick 2 ländtäcken var och så var det inga problem för dem heller.
Vi tog det förstås lite lugnare pga kylan och tränade på övergångar. Helge var jättefin från start. Lydig, mjuk, positiv och pigg. Jag har ridit utan sporrar hela veckan, och förra, utan problem. Jag tycker det kan vara bra att kunna rida hästarna utan sporrar också. Det ska ju bara vara finjustering. Grande såg också mjuk och fin ut och var pigg även han. Kul!
 
Det var mörkt även idag men vi hade varsin super-lampa så det var såklart inga problem alls. Det är verkligen värt att betala lite mer för en bra pannlampa. Min kostade 1250:- och har 1500 lumen och lyser upp så man kan galoppera och se vägen jättebra. Tänkte filma en snutt och visa men telefonen gick från 25% batteri till 1% på två sek (kallt) så det gick inte, en annan gång.
 
Ikväll kommer A hem och stannar 5 veckor. I like!
 
 
Mina älsklingar <3
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0